Hvordan tager jeg et screenshot på Samsung Galaxy Note 3?

thumb Samsung-Galaxy-Note-3-scree

Guide til hvordan du tager screenshots på din Samsung Galaxy Note 3.

At tage et skærmdump/screenshot kan til tider være ganske nyttig, og med pennen i Galaxy Note 3 åbner der sig helt nye muligheder som du måske ikke før har haft (testen kommer snart og jeg kan afsløre at den er lækker lækker lækker).

 – Hvordan tager man et screenshot på Samsung Galaxy S4?

F.eks kan du hurtigt tegne en cirkel rundt om en tekst på skærmen og videresende, men før du kan gøre det skal du sørge for at have et screenshot du kan gemme eller sende afsted.

 – Skærmtest: Samsung Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Sony Xperia Z1 vs Sony Xperia Z Ultra

Der er tre måder at gøre det på:

 1. Hold tænd/sluk inde i et sekund samtidig med hjem knappen.
 2. 2. Når du har pennen ude trykker du på knappen der sidder på siden af pennen (pennen skal være tæt på skærmen men behøver ikke at røre skærmen på mobilen), og herefter vælger du skærm-skrivning.
 3. Kør hånden hen forbi skærmen (dette kan slåes til under indstillinger, men personligt mener jeg ikke at det virker godt nok så det er ikke med i videoen).

Efter du har taget screenshottet kan du finde det i dit galleri. bruger du den første mulighed kan du hive ned i statusbaren og dele der direkte. 

Herunder kan du se en video-guide i hvordan du gør, og du kan finde flere tips og tricks til Android her.

(8) kommentarer
 1. og et sidste spørgsmål i denne omgang: et par gange har jeg fået mulighed for at gemme sider ( dmi+tv ) offline – jeg svarer ja men hvor søren gemmer de sig så? bagefter? jeg synes de er forsvundet grrrr tsk

 2. jeg ser jeg kan tømme “cachen” hvad er det? er det selve appen der ryger også? men flytte noget giver samssung altså ikke mulighed for

  1. Der er et par artikler herinde hvor de har snakket med Samsung og forklare hvorfor at det ikke er muligt at flytte apps til sd kortet længere… Man nu kan det så lade sig gøre på nyere produkter fordi så mange har brokket sig. Kan lige finde dem til dig i morgen 🙂
   Cache kan du roligt slette, det giver mere plads. Hvis du trykker på tips Øverst i menuen kan du finde en guide der hedder noget med hvordan du får mere hukommelse og der kan du læse noget mere om det.

 3. genialt – bare at trykke på hjem og slukknappen samtidigt – er der så nogen der ved hvordan man ka’ flytte apps eller programmer over på det externe sd kort? min er en samsung gt-s7710 xcover – samsung modarbejder vist forsøg på dette – kan det passe? min hukommelse på tlf er ved at være fyldt op, men har 32 på kortet

Skriv kommentar
account_circle
email