Sony Smartwatch 3 kan opdateres til Android Lollipop (5.0.1)

thumb smartwatch-3-Android-Lollipop

Sony Smartwatch 3, der kører Android Wear, kan opdateres til Android 5.0.1 Lollipop. 

Siden Google lancerede Android Wear, en modificeret form for Android der er beregnet til at køre på smarwtaches mm, har flere producenter brugt den nye platform på deres nyeste smarte ure, og i forhold til Sony Smartwatch 2 der kørte på Sony´s egen version af Android til smartwtaches, er det altså Android Wear der kan findes under køleren på Smartwatch 3.

Når det kommer til smartwatches er Sony frontløbere og Smartwatch 3 er fjerde generation af smarte ure fra producenten der også laver Walkma og Playstation og er iøvrigt det første smartwatch med GPS ombord så du kan tracke dine løbeture, cykelture mm.

Ganske som deres Xperia mobiler og tablets har Sony tilbudt vandtætte smartwtaches før alle andre og selvom andre producenter i dag også lancerer vandtætte smarte ure er det Sony`s Smartwatch der kom først med det vandtætte design, hvilket selvfølgelig også er at finde på Smartwatch 3, der iøvrigt er ved at blive testet her på redaktionen.

Android Lollipop

Da Smartwatch 3 kører Android Wear snakker vi den rene Android oplevelse og med opdateringen til Android 5.0.1 Lollipop kommer muligheden for at installere nye urskiver direkte fra Google Play.

Opdateret: Sony Smartwatch 3 test

Android Wear applikationen der er påkrævet for at kunne bruge en Android wear enhed, blev for nylig opdateret så der var flere urskiver at vælge imellem direkte via dit smartwatch, men nu kan du altså installere flere urskiver direkte fra Google Play også, og på den måde gøre dit smartwatch endnu mere personlig.

 – Anmeldelse af Sony Smartband Talk

Opdateringen er tilgængelig til alle der har tilknyttet deres Smartwatch 3 til en Android smartphone med Android 4.3 og derover, og kan installeres via OTA.

Har du ikke fået en notifikation om at en opdatering er tilgængelig kan du prøve at gøre som jeg netop lige har gjort. Du hopper ind i indstillingerne på Smartwatch 3 og trykker på about og scroller ned i bunden og trykker på system updates.

 – Anmeldelse af Sony Xperia Z3 Compact

Med Android lollipop til Smartwatch 3 er der også tilføjet et nyt menupunkt der hedder accessibility og her kan du bestemme om bagrunden skal være hvid eller sort og du kan forstørre teksten på uret.

Tip: For at skifte de urskiver der følger med Smartwatch 3 skal du trykke på, og holde, på den urskive du bruger. Du vil herefter kunne swipe dig igennem alle urskiverne.

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email