Android Kitkat vokser i udbredelse

thumb Udklip kopi

Månedens statistik viser at Android KitKat bliver mere og mere udbredt.

Det er altid gode nyheder når udbredelsen af den nyeste offentligt tilgængelige Android version bliver mere udbredt, og i forhold til for to måneder siden (først i marts) da KitKat var installeret på 2.5% af enhederne, da er vi nu, to måneder senere, helt oppe på 8.5% af alle de enheder der i en 7 dages periode (sluttende den 1. maj) har været en tur forbi Google Play og sige hej.

Stigningen har selvfølgelig noget at gøre med at nye produkter som Samsung Galaxy S5 og Sony Xperia Z2 er blevet lanceret (og endnu vigtigere har kunne erhverves af forbrugerne, det er kun de produkter vi kan købe der bliver talt med, da det kræver at produktet svinger forbi Google Play før det får en stemme) med Android 4.4.2 Kitkat.

En anden ting der også spiller ind er at ældre modeller er blevet opdateret til Kitkat, og vi har her i Danmark set Kitkat til f.eks både LG G2, Sony Xperia Z1 og Z1 Compact, og Samsung Galaxy S4, samt Galaxy Note 3.

Den første “ikke nexus-smartphone” der i Danmark modtog Android KitKat var iøvrigt HTC One helt tilbage i januar og en hel måned før SGS4.

Relaterede:

 – Disse samsung produkter får Android KitKat

 – KitKat til Z, ZL, ZR, og Tablet Z i maj

Kilde 

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email