KitKat til Xperia Z, ZR, ZL, og Tablet Z kommer i maj

thumb Sony Xperia Z1 Android KitKat Danmark

Sony har opdateret deres produkt-side ogm viser os nu hvornår vi kan forvente at se Android 4.4.2 KitKat til Xperia Z, ZL, ZR, og Z Tablet.

Sony`s Xperia-produkter bliver mere og mere populære og faktisk var den mest læste artikel fra 2013 vores test af Xperia Z, til trods for at produkter som HTC One og Samsung Galaxy S4, og LG G2 også så dagens lys.

Grunden til den stigende interesse findes ikke blot i et pænt design, men også fordi at Sony holder deres nye produkter vel opdateret, og både min Xperia Z og Xperia Z1 har siden salgstarten modtaget løbende opdateringer.

 – Sony Xperia Z1 og Z1 Compact kan opdateres til Android KitKat i Danmark

Ifølge hjemmesiden Xperiablog har Sony så i sidste uge opdateret deres produkt-side og de forventer at påbegynde udrulningen af Android 4.4.2 Kitkat til Xperia Z, ZL, ZR, og Tablet Z i maj 2014, hvilket jo er lige om lidt.

 – Anmeldelse af Sony Xperia Z1 Compact

Deres seneste produkter som Z2 og Z2 Tablet kommer med Android Kitkat fra start og Z2 Tablet har allerede modtaget den første opdatering.

Xperia Z2 lader vente lidt på sig, men du kan læse vores test af Xperia Z2 Tablet her.

Vi holder jer selvfølgelig opdateret når tiden er inde til det, og har du problemer med dit Sony-produkt er du velkommen i vores Android forum.

Kilde

(3) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email