LG G2 får lige nu Android 4.4.2 KitKat i Danmark

thumb LG-G2-smartphone

Flere af vores brugere har bekræftet at de via OTA har modtaget Android 4.4.2 KitKat til LG G2 i løbet af de sidste par dage.

Da vi i sin tid anmeldte LG G2 kaldte vi den for den bedste smartphone vi på det tidspunkt havde testet.

Batteritiden er rigtig god og skærmen (som i kan se herunder i videoen) har gode farver, men efterhånden fandt vi en del småbugs.

De fejl skulle (forhåbentlig) nu blive rettet da flere af vores brugere har rapporteret ind at deres LG G2 har modtaget Android 4.4.2 Kitkat i Danmark i løbet af de sidste par dage.

 – knock Code kommer til LG G2

Opdateringen, der fylder omkring 500 MB og kan hentes OTA, tager ifølge flere brugere “en evighed at hente, selv via 40/40”, så hvis den tager 2 timer om at downloade hele opdateringen er der altså andre der har haft det samme problem.

 – Web-TV af brugerfladen på LG G2

Du kan selv manuelt søge efter opdateringen ved at gå til din app-drawer og finde opdateringscenteret.

Endelig kom den

Imens at ligesindede smartphones som Samsung Galaxy S4, HTC One, Sony Xperia Z1, og Galaxy Note 3, siden salgstarten løbende har modtaget en lind strøm af opdateringer, har LG ikke smidt èn eneste lille bitte bugfixer ud. derfor må vi gå ud fra at denne opdatering er længe ventet.

Den LG G2 vi har her på redaktionen har endnu ikke ville samarbejde med opdateringscenteret, så vi har ikke haft mulighed for at prøve G2 med Kitkat.

Husk at du altid kan få hjælp i vores forum, hente vores gratis app, samt følge os på Facebook og Google +.

LG-G2-KitKat-danmark

Tak til: labh, John B Nielsen Barret, Lennox, MichaelK, og til Per Nielsen for screenshottet. 

(14) kommentarer
 1. Min opdatering tog ca. 20 minutter og alt funker upåklageligt, men det er altså ikke de store ændringer man ser eller mærker. De to store ændringer som ses er: Statusbaren har fået nyt udseende og jeg syntes at det er en rigtig fed statusbar (ros til LG). En anden jeg har bemærket er en fed animation af fotos når du åbner dit galleri, ellers er der ikke meget nyt.

 2. det spiller for godt nu. har slet ikke fortrudt at jeg hoppede på lg selv om alle frarådede mig det. jeg kan godt leve med at opdateringer kommer et par måneder senere og den dag i dag er der stadig ikk lavet en mobil med så lille en bezel som på lg g2 8)

 3. Er det bar mig eller er der ikk de store ændringer at se? men dejlig at den er kommet endelig 🙂

 4. Min køre som den plejer og det er super godt
  Har ikke haft problemer og det kun en halv time at hente de 500 MB

 5. Tog da ikk så længe for mig men jeg kan stadig ikke hive min statusbar ned på lockscreen når der er kommet notifikationer uden at det driller. Andre med samme problem?

   1. Per Nielsen. jeg kan se at det er dig der har taget det billede i historien. nu har jeg fundet frem til hvor men hvordan får du sådan et skærmbillede?

    1. Du trykker låseknappen og ned af knappen nede på samme tid og holder dem inde, indtil du kan se den har taget en kopi af skærmen, og så skulle du gerne kunne finde billedet i en mappe inde i dit galleri, som hedder screenshots (:

 6. Danm det tager jo en krig 🙁 nu er jeg nødt til at lade G2 blive hjemme imens jeg tager på arbejde. det er jeg sgu træt af. så kommer opdatering endelig og så kan man bruge 2 timer på at vente på det 🙁

Skriv kommentar
account_circle
email