LG Knock Code kommer til G2 og G Flex i april

thumb LG G2 on front

LG har netop annonceret at deres Knock Code vil komme til LG G2 og G Flex i udvalgte lande i april.

Alt imens at ligesindede produkter som Samsung Galaxy Note 3, Galaxy S4, Sony Xperia Z1 og Z1 Compact, samt HTC One, løbende har modtaget opdateringer i en lind strøm siden salgsstarten har LG G2 ikke modtaget èn eneste opdatering…ikke engang en mindre opdatering der kunne fixe nogle af de småfejl der uundgåeligt er på en ny smartphone.

Vi var dog rigtig glade for G2 da vi anmeldte den.

Derfor er det godt nyt at Android KitKat er på vej til LG G2, og nu skriver LG i en presse meddelse at Knock Code også vil finde vej til både G2 og G Flex.

 – LG G2 anmeldelse og videoer

Knock Code er en videreudvikling af Knock On som LG tog patent på allerede i 2008, og som vi første gang så på G2 (se videoen herunder), og med Knock On kan du hurtigt vække din mobil ved at tappe to gange på skærmen og omvendt også slukke den.

Knock code er mere teknisk og meget mere brugervenlig, faktisk vil vi gå så langt og sige at tanken bag ved er intet mindre end genialt.

Via forskellige banke-koder som du selv bestemmer, kan du nemlig åbne forskellige applikationer fra en sovende mobil.

Dette gør det utrolig nemt for dig hver morgen at f.eks tappe 3 gange på skærmen for at åbne AppsAndroid.dk app`en. Du bestemmer selv kombinationerne og hvilke apps der skal knyttes til dem. 

LG skriver at udvalgte lande vil modtage en software-opdatering i april der medbringer den nye funktion, og selvom de ikke nævner hvilke lande der er tale om er jeg ret sikker på at vi her i Europa nok skal få den. 

(10) kommentarer
  1. Min G2 har ikke modtaget endnu. Kan i sende mig et screenshot og må jeg bruge jer som kilde til en artikel? Kom den ota?

      1. Tak for forsøget ihvertfald. Da jeg jo aldrig skriver til mig selv er det godt at vide at det ikke virker, så det kigger jeg på 🙂

  2. Modtog kitkat til LG G2 i går, alt fungere fint, nu er det bare og se tiden an for mangler og fejl. 😉

    1. Har nu fanget kitkatten – tydeligt, at det kører lidt hurtigere og mere glidende. 😛

Skriv kommentar
account_circle
email