Samsung Galaxy S4 kan opdateres til Android 4.4.2 Kitkat i Danmark

thumb Samsung Galaxy S4 Android KitKat

Sidder du med en Samsung galaxy S4 kan du lige nu opdatere den til Android 4.4.2 KitKat via Samsung Kies.

Først var det HTC One der fik kitkat herhjemme og dernæst (af ikke Nexus produkter) var det HTC One Mini og One Max, og nu er det altså Samsung Galaxy S4`s tur til at modtage opdateringen til den længe ventede version af Android (19505XXUFNB9).

 – Disse Samsung enheder får Android KitKat

Opdateringen er i skrivende stund tilgængelig via Kies og alt afhængig af hvor hurtig en hastighed du har på internettet, så skal du regne med at det tager en halv times tid hvor du ikke kan bruge telefonen (tog 45 minutter for mig).

Opdateret: Flere brugere har meldt ind at den nu er tilgængelig via OTA. Du kan søge efter den manuelt ved at trykke indstillinger – mere – om enheden – softwareopdatering.

Hvis ikke den er tilgængelig for dig så kan det være at Kies skal opdateres og ellers er den ihvertfald på vej.

SGS4 kitkat

Ganske som på HTC One bringer opdateringen til Android 4.42 KitKat ikke det store med sig i henhold til udseendet af brugerfladen, men du vil kunne finde lidt småændringer hvis du kender samsung Touchwiz godt (jeg har ikke selv haft tid, så smid en kommentar hvis du falder over nyt, så tilføjer jeg det til artiklen).

 – Samsung Galaxy S4 anmeldelse

Det er blot en måned siden at SGS4 sidste gang blev opdateret, og før det osse kun en måned og Samsung har i det hele taget været ret fornuftige til at holde SGS4 opdateret løbende lige siden salgsstart.

Siden at SGS4 kan opdateres til Kitkat må KitKat til Galaxy Note 3 også være lige på trapperne, den er dog ikke tilgængelig pt via Kies.

Samsung har netop i denne uge ved MWC messen 2014 præsenteret efterfølgeren til SGS4, nemlig Galaxy S5.

Via Tommy Christiansen på vores Facebookside.

(33) kommentarer
 1. Det kan godt være at den kører bedre men, hold da op hvor er det et grimt farvetema og, hvorfor i h… h… h…… skal jeg have alle de programmer jeg ikke har noget at bruge til???..
  Kunne man da ikke få lov til at vælge selv

 2. Mit ur på låseskærmen er helt til hundene efter opdatering. Det fryser og viser ikke altid korrekt 🙁 er ikke 😀 godt når man pludselig er halve eller hele timer forsinket. Mistede også en masse apps!!! Not the happiest camper.

  1. Skete også ved mig! Kan man gøre noget? Det er utroligt irriterende, da jeg bruger uret på låseskærmen meget..

 3. Efter seneste opdatering smider den mig af mobilnettet dvs. jeg kan ikke ringe ud og kan ikke ringes op. kan heller ikke modtage sms ol.
  Det er ikke til at se på telefonen at der ikke er forbindelse, så men kan gå i flere timer før det bliver opdaget. For at få den til at virke igen skal jeg genstarte, men det virker kun for en periode før den igen smider mig af.

 4. Efter update har jeg oplevet at den kører dårliger og bruger meget mere strøm :/ ja mistede også apps!! ny opdatering tak

 5. Netop købt galaxy s4 4g+ i går, hoppede af glæde da jeg læste forinden at opdateringen til android 4.4 er udrullet. Det spiller max på nexus 7. Kan dog så konkludere i dag at der endnu ikke er android 4.4 til min sgs 4, hverken ota eller kies…

 6. Jeg mistede også minimum 15 apps, blandt andet Danske mobilbank, google skymaps, Fuel log, handcent SMS, Dropbox, Imdb, disk usage. der er tilsyneladende ikke noget system i det. Og de er hurtige at hente igen.

  1. Nåå det er det i mener med at i mister apps 8) forstår det som om at de er helt væk, men hvis det bare er de applikationer i selv har installeret og hurtigt ka hente igen er det ikke et stort problem 🙂 men self træls at sku til at installere dem igen 🙁

 7. Har lige modtaget opdateringen fra Samsung her til middag og kørt den……

  Nu har jeg mistet 10-15 Apps 🙁

  1. TIL JER DER HAR MISTET APPS : er det ikk bar fordi at der nu er mapper i jeres app drawer? Prøv at kigge ordentligt efter så finder i nogle mapper der hedder “Galaxy eller Samsung” og “Google”.

 8. Lækkert med kitkat 4.4.2
  Har dog et problem.. jeg benyttede mig af “skjul programmer” i oversigten over installerede apps… denne mulighed er nu væk.. så alle de apps jeg havde installeret som jeg valgte at skjule (deribland også meget samsung bloatware) er nu ikke til at få frem igen 🙁 dog kan jeg se i programmanageren at det stadig er installeret!

 9. Har lige fået opdateret via kies. Første gang jeg prøver det. Gik som smurt. Har fået mere af de 2 ram til rådighed. 🙂

 10. Så lykkedes det! 8)
  Jeg prøvede lige at opdater min usb-driver, og det gjorde hele forskellen.
  Dejligt! 😆

  1. Ja ved mig sagde den at jeg skulle bruge Kies 3 og pludselig var den igang med at opdatere både mobil og Kies. Kies er simpelthen så træls at brug 😛

 11. @Asbjørnen

  Ja det har jeg prøvet. Har seneste software. Den siger også jeg skal bruge Kies 3. Gjorden den også det ved jer?

 12. Har et problem med at opdatere min S4.
  Jeg opdater først Kies, og går derefter i gang. Alt kører på skinner. Opdateringen til telefonen hentes, og den hen er hentet færdig genstarter telefonen. På den står der: Downloading Do not turn off target.

  Så godt så lang, men så skrer der ikke mere. Efter noget tid, får jeg at vide at pcen ikke kan genkende mobilen, og at jeg skal tage batteriet ud og prøve igen.
  Det har jeg gjort tre gange nu…

  Nogen der har ideer eller hjælp?

  1. Det er godt nok længe siden at jeg har opdateret via ota men jeg tror nok at alle opdateringer oss komme ud som ota.

 13. Skal opdatere kies sier Kies men når Kies prøver at opdatere sker der intet. Det er ikk Samsung der har skabt Kies det er djævelen 😛

 14. tog kun 10 minutter og hent den update og husk at genstarte mobilos baefter og vis den køre helt i hegnet så lave en nulstille. Det måt jeg gør siste gang og det hjælp rigtigt meget 8)

 15. Jeg er ikke sikker men har der hele tiden været det kamera ikon på lockscreen? Jeg bruger nemlig genveje på min lockscreen så hvis det har været der før har jeg ikke opdaget det 😛

Skriv kommentar
account_circle
email