Lille opdatering klar til Samsung Galaxy S4

thumb SGS4 opdatering

Samsung Galaxy S4 kan lige netop nu herhjemme opdateres via OTA.

Samsung Galaxy S4 har siden salgsstarten modtaget en lind strøm af opdateringer, og om de er store eller små, så er (burde de ihvertfald) de med til at gøre oplevelsen bedre for os brugere.

Denne gang er der tale om en opdatering der fylder 89.78 MB (19505XXUENA4), og du vil sandsynligvis se en notifikation i din statusbar om at der er en opdatering tilgængelig indenfor den nærmeste fremtid. 

Opdateringen er en del af den nuværende Android 4.3 Jelly Bean som SGS4 modtog for noget tid siden.

Det er kun en måned siden at SGS4 sidst modtog en opdatering (119505XXUEMKF), og før det kun 14 dage, så det er godt at se at Samsung tager det alvorligt.

 – Android 4.3 atter klar til SGS3, brugerne er utulfredse med opdateringen (se kommentarerne)

Har du ikke modtaget et ikon (som ses på billedet øverst i artiklen) i din notifikationsbar kan du manuelt søge efter opdateringen ved at trykke indstillinger – mere – om enheden – softwareopdatering – opdatèr.

Det forventes at SGS4 i løbet af de næste par måneder vil modtage Android 4.4.

Har du spørgsmål eller bare brug for hjælp er du velkommen i vores forum.

SGS4-opdatering-dk

(11) kommentarer
  1. Åh,åh,åh….jeg krydser alt hvad der kan krydses for at de har valgt at putte 3×4 T9 tastatur i den opdatering…qwerty er bare det værste for folk med voksne fingre 🙂

  2. Det svarer jo til at købe en ny bil der ikke kan serviceres 😛 man bliver sku lidt pigesur over at spilde 4500 gode danske kroner – men vi håber da de opper sig og kommer med nogle opdateringer til sgs4+ også og derved bekræfter at ens køb af deres produkt ikke er helt forgæves 😳

  3. Ja så mangler vi jo bare lige at samsung tager sig sammen og får opdateret sgs4+ aka Gt-19506 – det er sq da fantastisk man laver en opgraderet udgave af den fantastiske samsung galaxy s4 og vælger ikke at opdaterer den!!! Come on Samsung;-( ikke okay!!!

  4. det ikon for har veret der de to sidste dage og jeg seriøst ikke turdet at trykke på det tihi 😳

  5. Der er heller ingenting på konens men min dreng har lie hentet den. håber så igge at det er det samme lort som samsung sendte ud til sgs3. en af mine venner har en sgs3 og telefonen er ubruelig efter at den er blevet opdateret til android 4,3 🙁

  6. 3 plejer at være 14 dage senere ude end alle andre steder jeg ved ikke hvordan og hvorfor men jeg synes altid at 3 kunder skriver i kommentarerne at de ikke har fået de her opdateringer.

Skriv kommentar
account_circle
email