Samsung Galaxy S4 kan opdateres via Kies

En opdatering til Samsung Galaxy S4 er tilgængelig via Kies.

Samsung Galaxy S4 blev for en måned siden opdateret til Android 4.3, og nu er atter en opdatering (19505XXUEMK8) klar.

Opdateringen kan pt kun hentes ned via Kies (tak Tommy Christiansen) der skal installeres på din PC.

Har du ikke prøvet at opdatere via Kies før kan du læse vores (dog nogle år gammel, men kan stadig bruges som vejledning) guide til hvordan du opdaterer via Samsung Kies.

Opdateringen skulle rette nogle fejl der har været ved den tidligere firmware, men i skrivende stund har jeg ikke kunne finde en officiel changelog (smid lige en kommentar hvis du er bedre til at Google end mig), men artiklen vil blive opdateret når jeg får tid til at finde den.

Udklipgg

(18) kommentarer
 1. Efter den sidste opdatering for knap 1 mdr siden er min s4 blevet utrolig langsom og fryser billedet. Kan ikke en gang skrive en sms uden at den fryser i teksten og der er latenstid før ordet jeg har skrevet kommer på skærmen.
  Jeg har ikke PC, men Mac, kan jeg stadig opdatere keis. Eller hvad fanden skal jeg gøre ved den langsomme telefon?? 😳

 2. Havde Samsung Galaxy S 3, købt ved 3.dk, og Kies installeret på min PC.

  Mobilen fungerede ikke stabilt, og opdateringer fra 3.dk måtte jeg vente på i lang, lang, lang tid. Kies, det er vist noget der er kommet ind med katten.

  Nu har jeg heldigvis skiftet til HTC One, og den er stabil og velfungerende, og opdateringerne kommer, som når man smutter mandler.

  Løsning: Skift, skift, skift og få et mere problemløst liv.

 3. Har haft opdateringen i nogle dage på min galaxy 4,og nu fungerer den bare så dårligt. Den fastfryser konstant og jeg har prøvet at genstarte, det hjalp ikke… HJÆLP

  1. En nulstilling kan måske afhjælpe problemet, jeg oplevede det samme med min sgs2 engang og efter en nulstilling kørte det… Og ja Kies er som Jejupe siger, ikke altid lige samarbejdsvillig.

 4. nu er jeg måske for nysgerrig men brunbjerg er det så dig der hedder tommy? Siden Høy siger tak i historien og du siger at det er helt ok? Det er bedøvende ligegyldigt jeg er bare nysgerrig 8)

 5. Da jeg kom hjem gendannede jeg til fabriks indstillinger, og SÅ skete der noget 🙂 mange tak for hjælpen 8)

 6. Åhh nej ik via kies 😛 nej har ledt via wifi og efter opdateringer. Men har ikke sat den til pc…troede jeg ikke var nødvendigt? Troede den fik opdateringer via OTA?

  1. Det gør den også men Høy skriver jo at lige den her opdatering kun er tilgængelig via kies lige pt men jeg opdaterede via ota til 4.3 så mon ikke den her også kommer ota på et tidspunkt? Kies er noget lort at rode rundt med 😛

   1. Jeg er helt med på den omtalte kun er tilgængelig via kies. Men jeg sidder jo fast på 4.2.2 🙁 og den er købt uden abonement hos elgiganten, så ikke noget parallel importere. Og jeg aner ikke hvad jeg skal gøre…andet end vente…synes bare det virker underligt lige netop min ikke får 4.3

    1. Har du 3? nogle gange er de senre ude med opdateringerne af en eller anden grund det har der før været tilfældet herinde kan jeg huske? men ja det er meget underligt at du ikke har fået android 4.3 endnu.
     har du prøvet at genstarte mobilen? det virker nogen gang for mig

    2. det lyder mærkeligt.jeg har hentet andriod 43 for en måned siden og jeg skal ikke sætte den til min computer.

  1. Jo det er snart længe siden jeg opdaterede til Android 4.3 har du prøvet at opdatere kies til nyeste version?

Skriv kommentar
account_circle
email