Android 4.3 til Samsung Galaxy S4 er nået til Danmark

Udrulningen ad Android 4.3 Jelly Bean til Samsung Galaxy S4 er endelig nået til Danmark. 

Det er knap 3 uger siden at udrulningen af Android 4.3 til SGS4 blev påbegyndt, og nu kan den via de officielle kanaler hentes herhjemme, hvilket betyder at den enten er tilgængelig via Kies eller OTA.

 – Hvordan opdatere firmware via Kies?

Flere af vores brugere har siden i går berettet at de har hentet opdateringen, og jeg er selv ved at installere den også lige nu på den SGS4 vi her har liggende på redaktionen.

 – Samsung Galaxy S4 test

Opdateringen fylder 678.63 MB og skal derfor hentes ned via WIFI.

Bemærk at der godt kan gå lidt tid inden du har mulighed for at hente den.

opdatering-til-Android-43-S

Efter endt opdatering er der nu support for Samsung galaxy Gear,  den nyere Group Play 2.5 som findes på Galaxy Note 3 er nu osse at finde på SGS4, brugerfladen er forbedret, og der er understøttelse af Samsung Knox.

Knox er også at finde på Galaxy Note 3, og er Samsungs egen sikkerheds-løsning. Jeg er ved at teste Note 3 og kan fortælle at Knox fungerer glimrende i praksis.

 – Samsung Galaxy S3 får snart Android 4.3

Ved at logge ind via Knox kommer du ind til en “helt ny” telefon med startskærme og apps og widgets som du kan sætte op som du lyster. Altså en launcher som kun du kun kan komme ind til hvis du har kodeordet.

Selveste skærmen er blevet bedre, og både film og ikoner står skarpere end de gjorde før.

SGS4-Android-43-changelog

(11) kommentarer
  1. Hvordan får jeg denne opdatering på min Samsung Galaxy S4…?? Når jeg søger efter opdatering får jeg at vide at den nyeste software er instalelret, men den version af Android der ligger der, er version 4.2.2…

  2. Synes at min S4 nu endelig kører bedre end min S2. Alt glider bedre og ubesværet. Uden lag og forsinkelse. Batteriet holder helt vildt godt…

Skriv kommentar
account_circle
email