Android 4.3 på vej til Samsung Galaxy S3

Udrulningen af Android 4.3 til Samsung Galaxy S3 er påbegyndt.

Udrulningen af Android 4.3 til SGS4 er påbegyndt for et stykke tid siden (jeg har dog ikke modtaget opdateringen på den SGS4 jeg har liggende endnu), og nu skriver SamMobile at Android 4.3 også er på vej til SGS3.

Både SGS3 og Galaxy Note 2 blev snydt for opdateringen til Android 4.2, hvilket betyder at SGS3 stadig traver rundt i Android 4.1.2. Ifølge forskellige kilder siges det at Samsung pånegyndte udviklingen af Android 4.2 til de to førnævnte produkter, men stoppede midtvejs. Ingen ved hvorfor.

Brugerfladen er lavet om, så du efter opdateringen vil have samme UI som du finder på f.eks Samsung Galaxy S4, på nær apps og widgetterne, det er stadig de samme som du havde før opdateringen. Der er heller ikke understøttelse af KNOX (Samsungs egen sikkerheds-løsning som du finder på f.eks Galaxy Note 3. En lignende løsning findes også på LG G2).

Bemærk at der godt kan gå et stykke tid før opdateringen når frem til Danmark.

Herunder en changelog (ikke en officiel):

– GALAXY GEAR Support
– TRIM Support (Makes the device much faster)
– ANT+ Support
– Core UI elements updated to the ones on the Galaxy S4 (Galaxy S4′s theme all over)
– New Samsung Keyboard
– GPU drivers have been updated (Higher GPU benchmark scores)
– New Lockscreen: Multiple Widgets, improved ripple effect than Android 4.1.2, ability to change clock size and set a personal message
– New Screen modes (From S4): Adapt Display and Professional Photo
– Daydream
– Driving mode
– Actionable notifications
– Move-to-SD-card feature
– New Camera mode : Sound and Shot
– New Additions in Notification Centre
– Completely revamped Settings UI (Tabbed interface – Exactly like the Galaxy S4)
– Implementation of Voice controls (Let’s you control various parts of the phone using voice commands – Galaxy S4 feature)
– New Samsung Apps: Calculator, Clock, Contacts, Gallery, Music
– Full screen Samsung apps
– New S-Voice (from Galaxy S4)
– Found more? Tell us about them in the comments below! 

(17) kommentarer
 1. Hej
  jeg har opdateret min galaxy s med jeres 4,3 og er meget gal og skuffet, folk der ringer til mig kommer direkte til tlf svaren, mine sms når ikke modtageren og det nye tastatur er noget møg, det er alt for småt. Har forsøgt gentagende gange at starte telefonen uden held !!! Hvad kan der gøres ved det?

 2. Jeg er ved at blive tosset af en tastaturlyd der er slået til hvor pokker kommer den fra ? Den er ikke sat til i mit opsæt. Og hvorfor fjernes en af mine apps? Ingen besked om det. Hvorfor kan man ikke se sine installerede apps? Nu vises kun nogle jeg ikke kender? DÅRLIGT KOMMENTAREN HER KAN MAN HELLER IKKE LÆSE ORDENTLIGT. STARTEN forsvinder

  1. Ingen problem med at læse kommentarer her og prøv at genstarte din mobil. Du må have overset et punkt for tastatur lyden kan godt fjernes.

  2. Sammen med 4.3 fik jeg også taste klik. Jeg gik ind under Setting / Min Enhed / Lyd / Samsung-tastatur og slog først lyden til for bagefter at gå ind igen og slå lyden fra. Så var tastelyden væk 🙂

   1. * Jeg havde det samme problem med taste-lyden efter opdateringen. Gør som #muffe siger: Slå det på og genstart og derefter slå det fra igen – og så burde det gå væk.
    * Min 4×3 tastatur widget er forsvundet, øv 🙁
    * Det er svært at tage et opkald, den responderer ikke.

 3. Argh jeg ved nu ikke rigtigt, batteritiden er nu ikke for lang med 4.1.2 så hvis den bliver kortere med 4.3 så bliver jeg da gerne på 4.1.2

  1. Ja Samsung er sørme lidt længe om opdateringerne, er glad for Galaxy s3 men utilfreds med de sidste opdateringer ikke kommer og hvorfor kommer KitKat ikke til s3.For dårligt.

 4. Opdateringen til SGS3 er påbegyndt i flere lande, herunder England, men også stoppet igen fordi brugere oplevede en stærkt nedsat batteri tid og mange andre problemer på deres GS3 telefoner.

Skriv kommentar
account_circle
email