Samsung Galaxy S4 kan atter en gang opdateres

Det er blot en uge siden at vi herhjemme kunne opdatere Galaxy S4, nu er der atter en opdatering tilgængelig.

Det er kun en uges tid siden at vi her i danmark via Kies kunne opdatere Samsung Galaxy S4, og nu er der så atter en opdatering på 146.9 MB tilgængelig, og denne gang via OTA (119505XXUEMKF). Det betyder at du ikke behøver at bruge Kies (forhåbentlig ikke da).

Jeg ved på nuværende tidspunkt ikke præcis hvad ændringer der er. 

LÆS DETTE: Når du efter opdateringen tænder for SGS4 igen kommer du nu til en skærm der højst sandsynligt vil forvirre en masse (den ganske almindelige bruger), du har nu nemlig to muligheder for at vælge hvilken launcher du vil bruge, og kommer du til at trykke på noget forkert havner du i en situation hvor du ikke ved hvordan du skal få din normale startskærm tilbage og så skriver du til os…men det er slet ikke så indviklet som du tror.

Skærmen du møder giver dig to muligheder som du kan se herunder (læs videre efter billedet).

Samsung-Galaxy-S4-nem-tilst

Den nemme tilstand (ikonet til venstre) giver dig “nem tilstand” som kan ses øverst i artiklen og egner sig rigtig godt til f.eks ældre og børn.

Ikonet til højre er den launcher du kender, så hvis ikke du vil bruge nem tilstand trykker du bare på ikonet til højre og Altid.

Hvis du trykker på Èn gang kommer du til samme skærm igen næste gang du trykker Hjem knappen i bund.

Der der godt kan forvirre nogen er hvis du er kommet til at trykke på Nem tilstand og Altid, nu kan du nemlig ikke finde din normale startskærm igen. 

Det kan ordnes ved at du holder Hjem knappen inde så du kommer ind til din multitasking, og nu trykker du på det runde ikon nederst i venstre hjørne og derefter på Tøm standarder øverst i højre hjørne.

Nu kan du finde TouchWiz nem start og dere trykker du ryd. Når du nu trykker Hjem får du muligheden for at vælge launcher igen.

(9) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email