Samsung Galaxy S3 kan atter opdateres til Android 4.3

thumb Samsung-Galaxy-S-3

Samsung har atter engang påbegyndt udrulningen af Android 4.3 til Samsung galaxy S3.

Der er efterhånden en god del af vores brugere der har berettet, både via vores Android forum og Google +, at de i løbet af de sidste par dage har kunnet opdatere deres Samsung galaxy S3 til Android 4.3 Jelly Bean.

Samsung havde ellers påbegyndt udrulningen, men efter at have opdaget visse fejl blev den tilbageholdt igen. Nu ser det ud til at fejlene er rettet og med Android 4.3 på din Galaxy S3 kan du bla. benytte Samsungs smartwatch, Galaxy Gear.

 – Samsung stopper udrulnigen af Android 4.3 til SGS3

Udrulningen blev tilbageholdt grundet bla. nedestående fejl der nu altså ser ud til at være rettet:

– Wake up lag (Sometimes it takes a few seconds to wake the device from standby and sometimes a few minutes)
– Random Freezing
– Huge battery drain
– Bluetooth Audio issues during playback in car
– Stuttering music playback with stock Samsung music app
– Device freezes as soon a call is received (Black screen issue)
– Poor RAM management (very difficult to multitask)
– Wi-Fi issues

Opdateringen kan også søges efter manuelt ved at gå ind i dine indstillinger og trykke om telefonen og software og opdater

 – Galaxy S3 er den mest solgte Android smartphone

Sidder du istedet med en Sony Xperia smartphone er der også Android 4.3 til dig.

Har du spørgsmål vedrørende opdateringen er du altid velkommen i vores Samsung forum.

Tak til: VulcanBros, Pixeline, Mads Simonsen og Kenneth Jakobsen.

Tak til Søren Wetendorff for billederne her i artiklen.

VIGTIGT: Rigtig mange har efterhånden skrevet til os at de har opdateret og det hele kører som det skal, men et par stykker har stadig oplevet problemer, så for en sikkerheds skyld har vi kontaktet Samsung og vi vil opdatere artiklen når vi har fået svar tilbage og det er bekræftet at fejlene er rettet…så er du i tvivl så vent…

OPDATERET: Samsung har bekræftet overfor AppsAndroid.dk at dette er den rigtige opdatering.

Samsung-Galaxy-S3-Android-4

Galaxy-S3-Android-4-3

(76) kommentarer
 1. Nogen der har en go’ ide til en anden tlf., for Samsung er da noget l…. Fyldt med programmer der ikke er noget for mig, og de kan ikke slettes. Spam.

 2. Min tlf bruger stadig vildt meget strøm. Den kan ikle holde en hel dag selvom jeg næsten ikke bruger den. Og jeg har nulstillet den…….

 3. Jeg fornemmer at problemerne ikke er løst endnu? Kan i fortælle hvad der er galt, så vil jeg kontakte Samsung?

  1. Min tlf bruger stadig vild meget strøm. Den kan ikke holde en hel dag selvom jeg næsten ikke bruger den. Og jeg har nulstillet den…..

 4. FEJLEN ER IKKE RETTET!
  det er blevet værre!

  Sker der ikke snart noget fra Samsungs side af som kan give os den vare vi har betalt for.

 5. Jeg har prøvet at sikkerhedskopiere og nulstille til fabriksstandard op til flere gange. Intet har hjulpet.
  der er sort baggrundsskærm og den kan ikke ændres. I de fleste tilfælde kan telefonen ikke “tages”, når den ringer, så jeg må ringe tilbage. Jeg kan ikke lægge på, så jeg må vente på at modparten lægger på eller genstarte. Infopanelet er væk og telefonen genstarter op til flere gange om dagen

  1. @ply, det lyder da lidt vildt. Virkede den fint før du opdaterede? du kan jo faktisk ikke bruge den til noget så vel?

  2. Ply, er der stadig garanti? Og har du opdateret via en “lovlig vej”? For så skal den direkte tilbage til Samsung. Gå på udenlandske sider og se hvor mange problemer der er med den opdatering. Og vej op hvad der er af nye gode ting der i 4.3 opdateringe. Ja så giver det næsten sig selv. Lad være at opdatere! Samsung har virkelig lavet et dårligt stykke arbejde her….

 6. Jeg fandt en anden artikel her inde hvor de skriver at det kan hjælpe at nulstille i nogle tilfælde.

 7. ved mig har det hjulpet at nulstille den men batteri tapper stadig lidt for hurtigt men den hakker ikke sådan i det mere.

 8. Det er fuldstændig som efter sidste opdatering. jeg er meget heldig hvis jeg kan komme til at skrive en hel sms uden at telefonen fryser, og strømforbruget er jo helt grotesk. Jeg er virkelig træt af at det gang på gang skal være sådan et sats at opdatere sin telefon, og hvis der ikke bliver rettet op på det er telefonen jo lige til at smide ud. layoutet er vildt flot efter denne opdatering, bare ærgerligt at jeg egentlig ikke har glæde af den overhovedet

 9. Jeg har også opdateret min S3 og er umiddelbart glad nok for selve opdateringen, hvis man da ser bort fra det ENORME strømforbrug og de irriterende tastelyde der nu ikke kan slås fra.

  1. Strømforbruget er højere end før ja men for mig hjalp det at nulstille tlf. Har også fået de irriterende tastelyde væk efter jeg gjorde det. Bare husk backup af det hele (du kan ogsåtage det af dine meddelser) før du nulstiller….

    1. Jeg brugte ingen app… brugte bare det der allerede er på tlf. Det er bl.a. samsung dive og såer der noget mere du finder det under iindstillinger….m

  1. Du går ind i indstillinger og fanen der hedder konti og så er det helt i bunden.
   Det er hvis du har jelly bean 4.3

 10. Jeg køre med Smart Keyboard Trail fra QEXILOG, den er meget tæt på min gamle t9 på min s3 før opdateringen.

  1. Hjælp jeg kan ikke få 3×9 tastaturet frem
   Hvad kan jeg ha gjort forkert?
   SMS mig gerne 28707419
   hilsen trine

 11. Jeg har opdateret min s3 til android 4.3 i sidste weekend og har fået alle de kendte fejl (som beskrevet fra samsung).
  Skal jeg forsøge at lave en ny opdatering, eller skal jeg afvente at få rettelser senere?

 12. 🙁 Hvor ER det bare typisk. jeg ændrede også min samsung s3 for to dag siden. Og til stor forskrækkelse opdagede jeg at mit T9 tastatur var væk. Det var en af grundene til at jeg købte den. pga af valgmuligheden for begge dele. SE NU AT FÅ GENETABLERET VORES GAMLE TASTATUR OG DET KAN KUN GÅ FOR LANGSOMT. 🙁 🙁 🙁 ELLER SIG HVORDAN JEG FÅR AFINSTALLERET SIDSTE OPDATERING. 🙁

 13. Der er problemer…bluetooth virker ikke sammen med “Blue&me” i vores Fiat 500, 2 stk. fiatter to forskellige tlf.
  Har prøvet at parre på ny, men de kan ikke “finde” hindanden….nogen der har en løsning?

 14. Jeg har opdateret min S3 uden problemer, bortset fra at mit 4×3 (hedder det vist) tastatur forsvandt og jeg kan ikke få det frem igen.
  Dette 4×3 var årsagen til at jeg købte netop denne telefon, da jeg har ret store fingre og dermed rammer mindst 2 taster nu.
  Så er det muligt at afinstallerer denne opdatering?
  Mvh Klaus

 15. Lige som øvrige, så var jeg så naiv at opdatere min SIII til version 4.3. Jeg oplever et helt uhæmmet strømforbrug. Et møgtastatur. Tastelyde, selv om de er frakoblet, m.m. (Samsungfjolser – se at få rettet op på det bras i har sendt ud!!)

 16. Hjælp. jeg har lige igår opdateret min Samsung Galaxy s3 og mit 3×4 tastatur er nu væk. Jeg kan ikke finde det nogen steder!!??? I ved ligesom et T9 tastatur??? hvordan får jeg det tilbage? please svar:)

   1. svarer det til det gamle 3×4 tastatur med abc, cde osv fordelt på 9 taster? 🙂 og hvor henter jeg det henne?

    1. Det er ikke 100% magen til, det er efter min mening en del bedre…
     Prøv at tjek det ud på play butikken

     1. Jeg kan ikke finde nogle jeg tør installere. der er nogle få hvor jeg kan se de har et T9 keyboard men der er alt muligt andet gejl med. Det ved jeg ikke om jeg tør. Der er ingen T9 på swiftkey. Er det den gratis version du har?

 17. Hej, kan se der er mange der har opdateret til 4.3
  Jeg har igen og igen forsøgt og opdatere men den bliver ved med og sige at: de seneste opdateringer er allerede blevet installeret. Har android-version 4.1.2 på min Samsung Galaxy s3 (GT-I9300).
  Er der andre der heller ikke kan opdatere?

 18. Måske…. men når man stadig ikke er færdig med at betale af på den man har så ønsker jeg på det kraftigste at samsung kommer med noget nyt igen for ellers må man jo sagsøge for at de har ødelagt ens tlf. Min er total ubrugelig ikke engang selv om den sidder med strøm til. Den stiger kun i batteri hvis den er slukket…….

 19. Jeg må bare erkende Samsung har lavet noget lort og komme videre.. Jeg overvejer kraftigt at skifte min s3 ud med LG’s nye mobiltelefon. Den er super fed og kan endda holde strøm mere end en halv dag…

 20. 😳 jeg opdaterede for 2 dage siden og det her jeg mega fortrudt. Strømmen flyver ud af min mobil den kan ikke engang holde strøm til een arbejdsdag mere hvor den før kunne klare næsten 2…. alene mens denne tekst er skrevet er der røget 6% det kan jo ikke være rigtigt. ….. hjælp ….. savner at kunne BRUGE min mobil men lige nu kan jeg kun kigge på den ligger i lader igen igen igen og igen…….

 21. Hvor lang tid tager den opdatering ??
  nu har min S3 ligget i 2 timer, med sort skærm hvor der står samsung midt på skærmen, og så lyser dioden blåt ????

 22. 🙁 Opdaterede d. 3/1 og må sige at den sluger en del mere strøm end før.

  Opdagede i går at hvis jeg smider den i opladeren, og spille Candy Crush så kan opladeren ikke følge med ..

 23. 🙁 et ganske fint tastetur, men har stadig ikke T9, så det er lige til at afinstallere igen. Jeg hader virkelig samsung når de laver sådan noget pis med deres updateringer, ikke nok med at T9 er væk, men min mobil æder virkelig meget strøm nu også, bliver nød til at lade den hver dag nu 🙁 🙁 🙁

 24. fandt på noget !!!! Hent en app der hedder adaptxt på google play butikken, den er gratis, Det har jeg lige gjort, og der er tastaturet. Der er rigtig mange indstillinger i dette program 🙂
  Det må kunne bruges indtil der forhåbentlig kommer ny opdatering 🙂

 25. Har også opdateret min s3 🙁 og så forsvandt mit T9-tastatur. Før kunne man vælge at have T9 når telefonen blev holdt lodret og qwerty-tastatur når den blev holdt vandret – den mulighed er væk nu…… øv!! Nogen der kender en løsning på det problem ?

 26. Det eneste problem jeg oplever efter opdatering til 4.3 er at det tager rigtig lang tid at oplade telefonen. Og ved at google lidt er jeg vist ikke den eneste med det problem. Herudover kan den være langsom med at reagere når man vil åbne telefonen med sit mønster.

  1. Hej.
   jeg er total tlf idiot.
   sletter den alt på enhed, hvis man nulstiller, og hvordan gør man evt?
   har nemlig li opdateret, og nu æder den strøm helt vildt, og mit gamle tastatur er væk

   1. Du går ind i indstillinger og finder sikkerheds kopiere og nulstillet og gendanne til fabrik. Så har du en helt ny telefon. Husk at synkronisere dine kontakter og applikationer med Google, så har du alle dine kontaktoplysninger og apps igen så snart du har logget ind på din konto.

 27. siden at den pludselig er tilgængelig igen så virker det meget underligt hvis ikke at det er den “rigtige” opdatering for den har jo været væk?

 28. fik update den ene af vores s3’er den. 31/12 og den anden i aftes og de køre fint intet at brokke sig over.

 29. LAD VÆR AT OPDATERE ENDNU….

  Jeg har lige fået smadret med S3. Den er umulig at bruge og mega langsom. Holder strøm 2-3 timer :

  – Random Freezing
  – TOTAL HUGE battery drain
  – Bluetooth Audio issues during playback in car
  – Stuttering music playback with stock Samsung music app
  – Device freezes as soon a call is received (Black screen issue)
  – Poor RAM management (very difficult to multitask)
  – Wi-Fi issues

  Så fejlene er IKKE rettet 😳

  1. Selvom det ikke burde være nødvendig, så har du overvejet en nulstilling vil løse dine problemer. Jeg har oplevet det med SGS2 hvor den efter en opdatering kørte ret træt, men efter en nulstilling løste det problematikken.

  2. Jeg kan kun bekræfte det du oplever. Jeg opdaterede til 4.3 i nat. Her til morgen (kl 9.00) tog jeg telefonen (s3) af lederen. Klokken er 12 nu og den er allerede nede på 65%
   Jeg har testet med et spil jeg normalt spiller, det lagger nu så meget at det nærmest er umuligt at spille.
   Så end til videre har jeg kun at sige tak for en lorte opdatering der efter min mening har forringet min mobil væsentlig 🙁

    1. Jeg har nu nulstillet min s3, men desværre ikke besværet værd. Det er fuldstændig som før…

 30. Har også opdateret 🙁 og så forsvandt mit T9-tastatur. Før kunne man vælge at have T9 når telefonen blev holdt lodret og qwerty-tastatur når den blev holdt vandret – den mulighed er væk nu…… øv!!

Skriv kommentar
account_circle
email