Sony Xperia Z1 kan opdateres til Android 4.3 i Danmark

Sony Xperia Z1 kan opdateres til Android 4.3 Jelly Bean.

 Vi har før rost Sony for deres vedligeholdelse i form af opdateringer til deres Xperia Z produkter og nu er der så atter en opdatering klar via PC-Companion til Windows eller Sony Bridge for Mac.

Denne gang er den ventede Android 4.3 firmware (14.2.A.0.290), og selvsamme version af Android skulle også være klar til Xperia Z Ultra.

 – Anmeldelse Sony Xperia Z Ultra

Opdateringen bringer flere nyheder med sig, ikke mindst en mere smooth brugerflade takket være “Project Butter”, muligheder for at downloade ekstra “Xperia Themes” fra Sony Select, MyXperia er forbedret og ligeledes er besked-app`en mm.

 – Anmeldelse af Sony Xperia Z

Jeg har netop nu også tjekket om Android 4.3 skulle være tilgængelig til Sony Xperia Z, men det er den ikke på nuværende tidspunkt. Jeg er dog ret sikker på at den ikke er særlig langt væk.

 – Anmeldelse af Sony Xperia Z1

Det tager godt og vel en 20 minutters tid at opdatere Xperia Z1, og husk at du ikke frakoble mobilen under opdatering.

Har du spørgsmål kan du stille dem under artiklen eller i Androidernes forum.

142a0290-xperia-z1Tak til Danni Kristensen 

(13) kommentarer
    1. Jo den kommer sikkert også via OTA men det er hurtigt at gøre det med pc companion. Tog mig godt en halv time 🙂

  1. Det er en opdatering, der virkelig forbedrer brugeroplevelsen. Desuden skulle problemerne med kameraet på rootede enheder også være rettet.

  2. Den er da helt sikkert blevet meget bedre.der er slet ikke noget lag emere hvis der da nogen sinde har været det og så er batteritiden blevet en anelse bedre osse så alt i alt er det bare thumbs up 8) 8)

  3. Jeg opdaterede i går og den er blevet mere flydende og jeg synes at skærmen er blevet lidt mere hvid men det kan bare være mig 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email