Udrulningen af Android 4.3 til SGS3 er sat på hold

Samsung har officielt stoppet udrulningen af Android 4.3 til Samsung Galaxy S3 imidertidigt.

Imens at både Samsung Galaxy S4 og HTC One flyver rundt med en forholdsvis solid Android 4.3 Jelly Bean, er jere af SGS3`ere ikke så heldig.

Siden udrulningen blev påbegyndt for 14 dage siden, er der kommet så mange klager ind hos Samsung at de nu sætter opdateringen på hold.

 – Android 4.3 til SGS4 er nået til Danmark

Samsung lancerede for måneder tilbage Galaxy Gear, men da det nye smartwatch kun kan benyttes hvis man har en Galaxy-smartphone der kører Android 4.3, kan vi kun gisne om at Samsung måske har forhastet opdateringen til SGS3 netop af den grund.

Samsung Mobile UK udtaler:

“As we are currently investigating the reported issues with Galaxy S3 4.3 Jelly Bean update, the upgrading service has been temporarily suspended. We are committed to providing customers with the best possible mobile experience, and will ensure to resume the upgrading service at the earliest possibility.” – Samsung Mobile UK

Siden SGS3 er den mest solgte Android smartphone ever, så er det klart at hvis ikke den understøtter Galaxy Gear går der mange kroner til spilde. F.eks lovede Samsung at Knox (Samsungs egen sikkerhedsløsning) ville være at finde efter opdateringen til Android 4.3, men dette har ikke været tilfædet.

 – Samsung dominerer Android markedet mere end du tror

Fejl i Android 4.3 softwaren til SGS3:

– Wake up lag (Sometimes it takes a few seconds to wake the device from standby and sometimes a few minutes)
– Random Freezing
– Huge battery drain
– Bluetooth Audio issues during playback in car
– Stuttering music playback with stock Samsung music app
– Device freezes as soon a call is received (Black screen issue)
– Poor RAM management (very difficult to multitask)
– Wi-Fi issues

Sidder du istedet med en Galaxy Note 3 er der en opdatering klar til dig lige nu.

Kilde

(1) kommentar
  1. Fint at de sætter opdateringen på stand by, hvis der er for mange fejl, den skal dog nok komme til at virke. Samsung har allerede solgt 800.000 GEAR, og er dermed på under 7 uger blevet det mest sælgende SmartWatch, og Samsung arbejder naturligvi kraftigt på at GEAR skal kunne bruges med adskillige andre Samsung mobiler med 4.3, og dermed potientielt kunne bruges af mere end 150 til 200 millioner mobilejere 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email