Samsung Galaxy Note 3 får opdatering

Samsung Galaxy Note 3 modtager i disse dage atter en opdatering.

Samsung er gode til at rette småfejl på deres produkter efter salgstart, ganske ligesom HTC og Sony også er det. Siden lanceringen af produkter som HTC One, Samsung Galaxy S4Sony Xperia Z1 og Galaxy Note 3 (beklager at testen er forsinket) har samtlige produkter modtaget en lind strøm af opdateringer, hvilket giver os slutbrugere en god fornemmelse i maven…..LG G2 har ikke modtaget èn eneste, hvilket ikke er så flot og drønærgeligt, da der ellers er nok af små bugs at fixe på den ellers meget brugbare smartphone.

 – #Samsung Galaxy Note 3 (web-TV)

 – Samsung Galaxy Note 3 test

Opdateringen til Galaxy Note 3 fylder 117.85 MB og kan hentes via Kies eller OTA (direkte). Opdateringen er en del af den Samsungs nuværende Android 4.3 Jelly Bean (MJ7), og altså ikke Android 4.4 KitKat.

Har du ikke modtaget en notifikation om at der er en opdatering kan du manuelt søge efter den ved at trykke indstillingergenereltom enhedensoftwareopdateringopdatér.

 – Hvordan tage screenshot på Samsung Galaxy Note 3?

Bemærk venligst at vi ikke alle på samme tid vil modtage opdateringen, så selvom du ikke har fået den og heller ej kan finde den manuelt, så betyder det ikke at du ikke får den…du skal nok få den.

Samsung Galaxy Note 3 opdatering

(5) kommentarer
  1. 3-4 opdateringer af Note 3 + GEAR, siden de kom i handel, er ganske imponerende og lover godt for fremtiden for Samsung.
    ( Jeg har også haft problemer med at tilgå AppsAndroid i eftermiddag )

Skriv kommentar
account_circle
email