HTC One kan opdateres til Android 4.4.2 Kitkat i Danmark

thumb HTC One test

HTC`s topmodel fra 2013, HTC One, modtager netop nu Android 4.4.2 KitKat i Danmark.

HTC har altid været gode til at holde deres top-produkter opdateret, og HTC One er ingen undtagelse og den har siden salgsstarten herhjemme løbende modtaget en lind strøm af opdateringer der har forbedret oplevelsen på den aluminiums-indrammede Android smartphone.

HTC One var også et af de første produkter der blev opdateret til Android 4.3, og bliver nu også den første Android smartphone her i Danmark, foruden Google-produkterne (Nexus 5), der kommer til at nyde godt af opdateringen til Android Kitkat. Udrulningen til Samsung Galaxy Note 3 er også officielt påbegyndt, men den er endnu ikke nået hertil.

 – HTC One test

Ud over at du efter opdateringen har den nyeste version af Android er der ikke meget sjovt at komme efter, ihvertfald ikke hvis du havde håbet på at der ville være lidt nyt i brugerfladen, idet at det stadig er HTC Sense 5.5 som kom med Android 4.3 vil du ikke mærke noget forskel i Ui, men du har fået T9 tastaturet tilbage. 

Som altid kan der godt gå lidt tid inden i alle modtager opdateringen der kommer via OTA og fylder 309 MB (4.19.401.8).

Herunder ses screenshots fra HTC One vedrørende Android 4.4.

HTC-One-Android-dk

Screenshot 2014-01-28-13-18-47 kopi

Screenshot 2014-01-28-13-18-56 kopi

Tak til Henrik Enevoldsen, Jan Klintø, og Tommy B Sørensen.

(30) kommentarer
 1. Hej,

  Nu har jeg forgæves prøvet at opdatere fra 4.3 på min ONE, både fra TDC, Oister og Callme, men ingen af dem giver mig en update, hvad kan jeg gøre ??

 2. Jeg har en HTC One og har kørt KitKat i måneds tid nu! Fra dag et har jeg haft problemer, som jeg egentlig ikke havde forventet at møde igen på en Android enhed! Forstå mig korrekt det er ikke sådan at min HTC One er ubrugelig med KitKat, men den er bestemt ikke blevet bedre! Jeg havde Samsung Galaxy Nexus da Jelly Bean blev “rullet ud” og dette var virkelig et stort skridt i den rigtige retning for Android, hvor KitKat faktisk føles som et skridt tilbage, det er virkelig ærgeligt, og jeg kan erfare at jeg ikke er den eneste med dette synspunkt! Så hvis du vil have dit batteri umotiveret bliver drænet for strøm eller at din WIFI bliver forbindelse bliver kraftigt forringet, at din tlf. Generelt føles langsommere, ja så skal du opgradere til KitKat, men jeg ville nu foretrække at blive på Jelly Bean til Google har fundet en løsning på problemerne!

  En meget tilfreds Android bruger (indtil nu)

  1. Ovenstående problemer blev så irriterende at foretog en gendannelse til fabriksdata. Dette viste sig at være løsningen på problemerne, det lader endda til at batteritiden er blevet endnu bedre, og de andre problemer blev også løst!

   Så nu er jeg endnu engang en tilfreds Android bruger!

   Til dem som ikke kan finde deres GPS efter opdatering til kitkat, så er den blevet integreret i Maps, som et lille ikon i søgefeltet.

 3. Jeg kan ikke opdatere til 4.4!?

  For en uges tid siden blev jeg promptet om en ny opdatering og det valgt jeg at vente med og det sket 2 gange mere. Her i dag ville jeg opdatere, men den siger at den allerede er opdateret – hvilket den ikke er!

  Hvad mkan man gøre (jeg har ikke på prøvet at resette den)?

 4. Har også lige opdateret 4.4.2 ..
  Nu modtager jeg alle sms’er dobbelt ? Og mit internet er blevet langsomt ?Andre med samme problem ?

 5. Er der nogen der ved hvad det nye symbol “N” står for? Det kan ses på det første skærmbillede herover…

 6. Ikk noget større strømforbrug her ikk hva jeg har lagt mærke til tihværtifalde 🙂
  hvis i vil gemme jeres præstation i spil så skal i kigge efter de spil der understøtter Google play service og installere det og logge ind. det virker perfekt og selv om du skifte din mobil ka du fortsette hvor du slap 8)

 7. Jeg tror det er forfra med spil 🙁
  De apps jeg har købt har jeg måtte manuelt installere igen fra Google Play 😳
  Kan desværre ikke hjælpe dig 😳

 8. hej henrik e. jeg kom til at backuppe med helium, for at få al data med på den nulstillede htc one. desværre virker datafilerne ikke, så jeg er tilbage med en masse apps og spil, uden min gamle data på, så jeg er f.eks kun på bane 1 i nogle spil. har du nogle ideer om hvordan man kan få dataen på telefonen igen?

 9. Det koster gratis hyllesen 😛
  Og Jimmy:
  Jeg brugte den indbygget i tlf.
  Indstillinger-sikkerhed kopier og nulstilling.
  Valgte Dropbox og sikkerhed kopiere til 😆
  Virker fint 😛

 10. Men den spiller mucho bedre nu end før opdatering så selv om ændringer i ui ikke er af den helt store kaliber er det stadig en opdatering der er værd at installere 8) 8)

 11. Jeg har haft samme problem Jimmy. Jeg tog backup, den indbyggede, slettede til fabriks indstillinger, og nu er den opdateret 😛

 12. Kan nogen hjælpe mig med det her: har en HTC one men hver gang jeg prøver at downloade filerne til den nye opdatering til Android 4.4.2 stør der: downloaden mislykkedes!!

 13. Øv den ligner bare sig selv efter opdatering. Jeg havde håbet at der var noget i ui der var forandret. Jeg ved godt at det er det nyeste android meeeen jeg vil gerne have synlige forandringer 😛

Skriv kommentar
account_circle
email