Samsung Galaxy Note 3 kan opdateres til Android KitKat

thumb Note-3-kitkat

Samsung Galaxy Note 3 kan netop nu i Danmark opdateres til Android 4.4.2 Kitkat via OTA.

Samsung Galaxy Note 3 kan i disse dage dage opdateres til Android 4.4.2 KitKat i Danmark. 

Opdateringen fylder knap 400 MB så det er tilrådeligt at bruge WIFI og ikke mobilnetværket til at hente opdateringen med.

Kan du ikke se opdaterings-ikonet i din statusbar kan du manuelt under indstillinger – om telefonen – software, søge efter opdateringen. Du kan også bruge Kies til PC.

Lillebroderen Galaxy S4 modtog Android Kitkat for noget tid siden herhjemme, og nu er det altså phablettens tur.

 – Anmeldelse af Samsung Galaxy Note 3

Vi er stadig ved at opdatere, så hvis du allerede er kommet os i forkøbet så lad os høre hvad du synes om opdateringen, der både bringer nye funktioner og ændringer i brugerfladen med sig. F.eks er ikonerne i statusbaren helt hvide.

kitkat-Galaxy-Note-3

Samsung har været gode til at holde både SGS4 og Galaxy Note 3 opdateret, og de har begge modtaget en del opdateringer siden de blev lanceret.

Har du problemer er du velkommen i vores forum, ligesom at du også kan hente vores gratis app, samt følge os på Facebook..

Samsung-Galaxy-Note-3-Andro

(7) kommentarer
  1. Lorte opdatering øv jeg gjorde det først så batteri ikonet er hvid helt fuck up så når man fx. Få en Mms og åbner billede er det svært at fjerne det igen før den trækket man det bare helt ned og kunne mærke ligesom den vibrerende når det var det gør den ikke mere.. eller trykker på et link så der åbner en side Hvordan fjerner man den side igen Jaa pas og så opføre telefonen sig bare mærkelig

  2. fed update men der er ikk sket det store i ui det haved jeg håbet på 🙂 men den kører mere flydende nu…

Skriv kommentar
account_circle
email