Sony Xperia Z2 bliver forsinket i Danmark

thumb Sony-Xperia-Z2

Vi har fået bekræftelse på at Sony Xperia Z2 bliver forsinket i handlen i Danmark.

Den seneste topmodel fra Sony Mobile, Xperia Z2, bliver grundet stor efterspørgsel forsinket i Danmark, hvilket betyder at den ikke vil lande på de danske breddegrader den 11. april som planlagt, men først omkring en måneds tid senere.

 – Se den danske pris på Sony Xperia Z2 og Xperia Z2 Tablet

Xperia Z2 skal konkurrere om forbrugernes hjerter med andre nye flagskibe som f.eks HTC One M8, Samsung Galaxy S5, og LG G Pro 2, og prismæssigt ligger den 500 kroner lavere end både HTC One M8 og SGS5, den vejledende pris er nemlig på 4999 kroner.

 – Anmeldelse af Sony Xperia Z1 Compact 

Specsmæssigt er den foran SGS5 og HTC One M8 på flere områder da den har 3 GB RAM (de har 2 GB RAM) og et 3200 mAh batteri (SGS5 har et batteri på 2800 mAh og HTC One M8 har et batteri på 2600 mAh), og da den kan klare at være nedsynket under vand i længere tid end nogen af førnævnte produkter, kunne Xperia Z2 godt gå hen og blive en succes.

Sony Danmark skriver i en mail til AppsAndroid.dk om forsinkelsen:

Xperia Z2 vil blive lanceret i dele af det nordiske marked i April. Vi arbejder ufortrødent på at maximere lagrene i april, men pga af øget efterspørgsel og højere ordreindgang globalt, vil vi desværre ikke være i stand til at efterkomme efterspørgslen i alle lande og kanaler fra starten.

Det betyder desværre, at vi ikke får tilstrækkelig volumen til at lancere Xperia Z2 i Danmark før i maj, hvor produktet vil blive lanceret i alle kanaler. 

Sony Xperia Z2 blev lanceret side om side med Xperia Z2 Tablet, der ikke vil blive forsinket herhjemme, men stadig lander den 11. april.

 – Test af produkter fra Sony

Vi vil selvfølgelig være klar med tests af begge produkter så snart det er muligt.

(9) kommentarer
  1. Jeg har været forbi Sony Center Århus i dag ! De havde ikke hørt noget om at Zperia Z2 skulle være forsinket ! De havde fået at vide at den kom 11 April !
    Jeg har bestildt den hos Telia og heller ikke de havde hørt om at den skulle være forsinket ! Så !!!!

    1. Vi har vores information (som vi også nævner i artiklen) direkte fra Sony, så du kan godt stole på det vi skriver, men jeg er enig i at du burde have fået samme svar det hvor du har spurgt. Jeg tænker at Sony først har fået det bekræftet omkring det tidspunkt hvor vi skrev artiklen, så butikker osv har nok endnu ikke fået det at vide. Hvornår spurgte du?
      Skal du have den?

  2. Argh Come on mand 😛 nu har jeg li fåt bearbejdet husbonden og så er det skidt forsinket 🙁 håber ikke han skifter mening så da 🙂

  3. Har bestilt z2 tablet og det er den første dyre tablet jeg ska ha så jeg glæder mig sindssyg 😛

Skriv kommentar
account_circle
email