HTC One M8 dansk pris og videoer

thumb HTC-One-M8-smartphone

Se hvad HTC One M8 kommer til at koste i Danmark og 3 nye videoer om den nye smartphone.

HTC One (M8) blev lanceret i går ved et sideløbende event afholdt henholdsvis i London og New York og du kan se her hvilke specifikationer HTC One M8 kommer med.

Glædeligt for HTC fans har HTC bibeholdt og nyudviklet alumiums-designet så det nu er mere holdbart end designet på HTC One 2013.

Derudover har HTC osse bibeholdt deres ultrapixel teknologi, og det er den vi skal se nærmere på i promo-videoen lavet af HTC herunder.

Og så er turen kommet til “Duo camera”. 

Og det første kig på HTC One M8.

Der er endnu en video som du kan finde ved at trykke på linket øverst i artiklen.

HTC One M8 er tilgængelig allerede fra den 31. marts i Danmark, og den vejledende udsalgspris bliver ifølge HTC 5499 kroner.

Det svarer meget fint til hvad Samsung vil tage for deres nye topmodel, Galaxy S5, den er nemlig prissat til 5495 kroner.

Til sidst har vi så Sony Xperia Z2, der trods for at være den eneste af de tre nye topmodeller der kan klare neddykning i vand på IP8 niveuaet, har 3 GB RAM (både SGS5 og HTC One M8 har 2 GB RAM), og har et batteri på 3200 mAh (SGS5 har 2800 mAh og HTC One M8 har 2600 mAh), er prissat 500 kroner billigere end de to førnævnte produkter, nemlig til 4999 kroner.

Vi er selvfølgelig klar med en test af alle de nye mobiler så snart det er os muligt at få dem lokket fra producenterne, og du kan med fordel følge AppsAndroid på Facebook eller Google + for at blive holdt opdateret, samt kan du hente vores gratis app.

(6) kommentarer
  1. Den er altså virkelig lækker og jeg ska ha ny nu men er osse aligevel lidt i tvivl om hvilken det skal være?

    1. det er jeg os er lit træt af at det kun er xperia z2 der har 3 ram og stor battery for jeg hæle mest til htc 🙁

Skriv kommentar
account_circle
email