HTC One M8 er lanceret – se specs og billeder

thumb HTC-One-M8

HTC One M8 er netop blevet lanceret og du kan se billeder og specifikationer inde i artiklen.

Endelig kunne dagen indfinde sig, hvor vi ville finde ud af hvad HTC`s flagskib anno 2014 officielt ville blive navngivet, og den vil lystre på “HTC One (M8)”, så vi har besluttet at vi skriver HTC One M8 i fremtiden således at i ved hvilken HTC One der er tale om.

Ganske som forgængeren HTC One fra 2013 kommer den med et aluminums unibody-design, men HTC skriver i pressemeddeelsen at det ikke er af samme type som på forgængeren.

HTC har nemlig nyudviklet designet så det ikke bare er mere robust, men også har blødere kanter.

Skærmen er på 5″ og i fuld HD (1920 x 1080) og er let forsænket i forhold til kanten.

Under motorhjelmen kigger vi på 2 GB RAM, en Snapdragon 801 chip med en 2.3 GHz quadcore CPU (her i Europa ihvertfald, i Kina har den en 2.5 Ghz CPU), 16/32 GB intern hukommelse og mulighed for udvidelse af hukommelsen med micro-SD kort op til 128 GB.

Batteriet er på 2600 mAh og og den vejer 160 gram og med en størrelse på 146.36 x 70.6 x 9.35 mm.

Den kommer med Android Kitkat og det nye HTC Sense 6, der blandt byder på Sense TV der via en sekundær interaktiv skærm hvor du bla. kan følge samtaler om programmet du ser på de sociale medier, og bruge HTC One M8 som fjernbetjening samtidig.

HTC One (M8) har selvfølgelig to stereoehøjtalere foran og med den seneste HTC Boomsound teknologi er lydstyrken forøget med 25%.

Den kommer med en ny strømsparetilstand og om den bliver der skrevet:

Med den originale HTC One (M7) optimerede HTC strømforbruget, så du kunne få mest muligt ud af din smartphone. HTC One (M8) klarer dette langt bedre ved at få batteristrømmen til at vare 40 % længere. Den normale strømsparetilstand giver en rigtig god oplevelse, men HTC har alligevel inkluderet en ekstrem strømsparetilstand, så dit batteri kan vare endnu længere. Når det er fuldt opladt, kan det yde, hvad der svarer til ugers batteristrøm, samtidig med at du stadig kan modtage opkald, sms’er og mails – perfekt når du er ude at rejse. Funktionen aktiveres enten manuelt eller automatisk og yder 60 timers ekstra standbytid ved 20 % strøm, 30 timer ved 10 % strøm og 15 timer ved 5 % strøm. Uanset om du er ude indtil sent om aftenen eller befinder dig i områder med dårligt signal eller foretager dig strømkrævende aktiviterer, behøver du aldrig igen at skulle bekymre dig om, hvorvidt du løber tør for batteri.

Om kameraet skriver HTC:

HTC One (M8) åbner op for en helt anden dimension i forhold til fotos på smartphones ved at kombinere verdens første smartphone med et Duo Kamera, der har HTC’s innovative UltraPixel-modul, en dobbelt flash og videooptagelse i fuld HD (1080p). Dette giver utrolig flotte fotos ved alle belysningsforhold og farverige videoer i høj kvalitet. Et 5 MP frontkamera med vidvinkel optager også suveræne selfies uden problemer.

HTC Duo Kamera
Duo Kamera har foruden det primære UltraPixel-modul en dybdesensor, som registrerer dybdeoplysninger fra et motiv, hvilket giver mulighed for et udvalg af smukke og kreative effekter, så du kan få endnu mere ud af dine fotos end hidtil.

Skab portrætter med et professionelt udseende på et øjeblik ved at ændre fokus i dit foto, efter at fotoet er taget, ved hjælp af UFocus™, eller fremhæv dit motiv ved at ændre baggrunden med kreative og effektive effekter ved hjælp af Foregrounder.

Du kan også give dine bedste optagelser et årstidsbestemt præg ved hjælp af animationerne med Årstidstemaer.  Du kan bruge kopiér og indsæt til at placere familie og venner i et helt andet foto, samtidig med at Dimension Plus giver et unikt perspektiv på dine fotos, så du kan se dit foto fra en anden vinkel ved blot at vippe skærmen.

Den avancerede kamerateknologi fungerer også bag kulisserne og optager fotos helt fra starten, så når lukkeren er aktiveret, får du med det samme vist det skarpest mulige foto. Kameraet fokuserer med en lukkerhastighed på 300 millisekund, hvilket giver knivskarpe fotos på et splitsekund, og når der er brug for flash, vælger den intelligente 2 x LED dobbeltflash automatisk den helt rigtige tone og lysintensitet, så du får en mere naturlig hudfarve og professionelt udseende optagelser.

De mange muligheder for at skabe spændende fotos har betydet, at organiseringen af gallerifunktionen også har været en prioritet hos designerne bag HTC Sense, der har introduceret Image Match, som er et visuelt søgeværktøj, der intuitivt flytter alle fotos med et bestemt motiv til et album.

Slutteligt har HTC One (M8) også den integrerede slowmotiontilstand, der ikke blot giver dig mulighed for at optage 1080p-video i slowmotion, men også gør det muligt at sænke hastigheden på dele af den pågældende video, og det forstærker oplevelsen af drama og handling. 

HTC One (M8) vil være tilgængelig i Danmark fra den 31. marts og kan erhverves ved alle de store forhandlere, og vi har i skrivende stund ikke en vejledende dansk pris.

HTC-One-M8-2

 

(22) kommentarer
    1. Så må du gerne lave en lydsammenligning 🙂

     De siger at lyden er blevet 25% højere i M8, men hvad med lydkvaliteten og dynamik efter Beats har trukket sig ud af samarbejdet? Det er jeg lidt interesseret i at finde ud af…

     Jeg hører mest rock, heavy men også lidt mainstream… Her er bas og diskant ønsket, så hvad er der sket på den front?

  1. Sådan er det med kvalitet… Det vejer mere end billigt tyndt plastic. Det er for mig et plus

 1. Der kommer en artikel om prisen i morgen, men har lige haft kontakt med Samsung (rettelse til HTC) og den vejledene udsalgspris bliver 5499 kroner.. men lækker er den da 🙂

 2. Er der slet ikke noen a jer der er bekymret over de manglende RAM og batteri eller er jeg pjattet her? Xperia Z2 er den eneste med 3 GB Ram og et 3200 batteri. SGS5 har 2 GB ram og 2800 batteri og htc one 2 GB ram og kun 2600 batteri og prisen er vel mere eller mindre den samme (måske 500 fra og til). For mig at se er det kun Xperia Z2 der lever op til forventningerne 🙁
  Altså en forskel på 600 mah er meget batteri tid ji 😛

  1. Batteriets størrelse er ikke altafgørende for hvor længe telefonen kan holde strøm, det er der, mange de tager fejl (ikke at der er noget negativt i det).

   Det der er mindst lige så afgørende er, hvor mange watt trækker telefonen hhv. i drift og i standby (dette kan man ikke læse sig til nogen steder).

   Man kan sammenligne det med markedet for bærbare computere… Der kan være stor forskel på hvor længe to laptops med samme størrelse batteri kan holdes kørende inden de skal oplades igen. Dette skyldes forskelle i hardware, software, kølesystem, strømsparefunktioner osv. osv.

   Så man kan ikke regne med at en telefon med 2600 mAh batteri altid giver ringere batteritider end en telefon med 3000 mAh, da telefonen med 3000 mAh måske trækker meget mere strøm fra batteriet, p.g.a. mere krævende hardware…

   Mængden af RAM er selvfølgelig afgørende for hvor hurtigt telefonen arbejder, og hvor mange ting den kan have kørende ad gangen, men om 2 GB ram er mærkbart ringere end 3 GB, det må vi vente og se til der kommer reviews…

   1. Det vil sig at hvis vi nu siger at xperia z2 er ringere optimeret end htc one så kunne de godt begge have samme batteri tid? nu tog jeg som en selvfølge at de begge var lie “optimeret” men det behøver de jo da ikk og vær 🙂

    1. Nu har Sony Xperia Z2 en større skærm end HTC One M8 og den har mere ram. Dette KAN betyde at den kræver mere strøm, og dermed bruger flere mA/h end HTC One M8.

     Der kan også være forskel på hvor meget strøm der kræves for at køre hhv. Sony’s og HTC’s version af Android Kitkat, da de jo som bekendt tilføjer en masse mere eller mindre brugbart til den rå Android OS.

     Disse ting KAN betyde at HTC’en har bedre batteritider end Sony’en, men det kan også sagtens betyde det modsatte…

     Min pointe er, at man bør ikke udelukkende konkludere, at flere mAh er ensbetydende med bedre batteritid.

     Hvis 2 smartphones var hardwaremæssigt ens (samme cpu, skærmstørrelse, skærmteknologi osv.), og de begge kørte en rå Android OS, men den ene havde f.eks. 600 mAh mere på batteriet. SÅ kunne man konkludere at den pågældende smartphone havde en bedre batteritid end den anden.

 3. Den kunne godt være afløseren for min Samsung Galaxy S3 4G… Jeg hælder mest til enten HTC One M8 eller Sony Experia Z2 lige nu… Men jeg vil ud og prøve dem (og Samsung Galaxy S5) inden jeg bestemmer mig…

 4. vauv hvor er den flot. jeg mener hundrede seriøst at den er FLOT 8) de kommer til at vinde nogle design priser det er sten sikkert.

Skriv kommentar
account_circle
email