Samsung Galaxy S6 – se den første video teaser

thumb sgs6-kamera 

Se den første teaser Samsung Galaxy S6.  

Op til nu har der været en masse rygter om den kommende Samsung Galaxy S6 og med den første video-teaser (som kan ses nederst i artiklen) er der lagt op til endnu mere snak om hvad vi kommer til at se når Samsung afholder deres Unpacked den 1. marts.

Samsung har nemlig via Twitter postet billedet du kan se øverst i artiklen, og noget tyder på at der vil være fokus på at kameraet kan tage billeder i dunkle omgivelser.

Vi kender endnu ikke de officielle specifikationer for SGS6 (forkortelse for Samsung Galaxy S6), men Samsung har i tidligere modeller som f.eks Samsung Galaxy Note 4 brugt et kamera fra Sony, nærmere betegnet Sony IMX240, og siden at produkter som Sony Xperia Z3 og Sony Xperia Z3 Compact (der bruger Sony´s eget kamera) er de første smartphones der er ISO12800 cerificeret, hvilket de kun kan blive hvis de netop kan tage billeder i dunkle omgivelser, så ville det ikke være helt hen i vejret at tænke på om Samsung atter en gang vil bruge Sony som indmad (dette er blot en tanke og har altså intet hold i sig).

 – Er dette Samsung Galaxy S6?

Da kameraet i Galaxy Note 4 har rigtig optisk billedstabilliseing, altså ikke digitalt, regner jeg med at Galaxy S6 også vil have dette, ligesom at jeg også er sikker på at den ligesom forgængeren Galaxy S5 vil være vandtæt.

 – Samsung Galaxy S5 vandtest

SGS6 forventes at komme med en forbedret fingeraftryks-scanner, en 5.5″ Super Amoled QHD skærm, 3 GB RAM, et 20 MP kamera, og 16/32 GB intern hukommelse med mulighed for udvidelse af hukommelsen med micro SD-kort op til 128 GB. 


Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER


Der vil med stor sandsynlighed komme en version af Galaxy S6 med buet skærm, ganske som at Galaxy Note Edge er en variant af Galaxy Note 4, og hvis rygterne holder stik bliver navnet på den buede version Samsung Galaxy S Edge.

Herunder ses den første teaser for SGS6 som Samsung har delt via Twitter.

Du kan iøvrigt følge AppsAndroid.dk på Twitter også.   

Skriv kommentar
account_circle
email