Samsung Galaxy S6 vil komme med ny type fingeraftryks-scanner (rygte)

thumb Samsung-logo

Samsung vil muligvis implementere en ny form for fingeraftryks-læser på den kommende Galaxy S6. 

Der er altid stor ståhej omkring Samsungs lanceringer af deres topmodeller, og den kommende Galaxy S6 er ingen undtagelse, hvilket betyder at der både vil være rygter og reelle læk at finde rundt omkring på nettet.

Vi prøver at frasortere de læk og rygter vi mener ikke holder, men vær opmærksom på at indtil Samsung selv har offentliggjort specs og tilgængelighed for Galaxy S6, må alt dette stadig betragtes som rygter.

Denne gang er det hjemmesiden SamMobile, der indtil videre har været ret stabile med at mange af de tips de modtager fra deres “insider” har holdt stik, og ifølge dem vil Samsung implementere en ny form for fingeraftryks-læser på Galaxy S6 i forhold til hvad vi tidligere har set på produkter som f.eks Samsung Galaxy S5 og Galaxy Note 4.

 – Find den gemte service menu på Samsung Galaxy S5, Note 3, og S4

På Samsungs nuværende produkter, som vi har brokket os lidt over i vores tests af disse, skal man glide fingeren hen over fingeraftryks-læseren, der sidder i hjem-knappen, hvilket nærmest gør det umuligt at låse enhederne op med èn hånd.

Fordelen er at den kan bruges til andre tjenester.

Ny type fingeraftryks-læser

Ifølge SamMobile har Samsung besluttet at implementere en anden type fingeraftryks-læser på SGS6.

 – Samsung Galaxy S6 vil have mindre “Touchwiz” og mere hukommelse

Den vil stadig være at finde i hjem-knappen, der iøvrigt bliver større end hvad vi hidtil har set på de nuværende produkter, og man skal blot placere sin finger på scanneren og løfte den igen for at låse mobilen op, ganske som vi har set på iPhone 5S/6/6 Plus.


Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER


Grunden til at hjem-knappen bliver større er for at oplevelsen ved brug af fingeraftryks-scanneren bliver fejlfri og nem at bruge, og det skulle være muligt at placere sin finger på scanneren fra næsten enhver vinkel, og stadig opnå et godt resultat.

Det vil, som på de tidligere enheder med fingeraftryks-læser, være muligt at låse mobilen op, logge ind på hjemmesider, verificere din Samsung konto, samt at betale via PayPal.

Kilde

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email