Er dette Samsung Galaxy S6?

thumb galaxy-s6

En cover-producent har lækket et pressebillede af Samsung Galaxy S6. 

Cover-producenten Verus har lækket et pressebillede af den kommende Samsung Galaxy S6 der vil blive præsenteret ved MWC 2015 om 3 uger.

Vigtigt: Bemærk at bagsiden (på billedet øverst i artiklen) er et cover fra Verus og ikke bagsiden på SGS6.

Ifølge Verus bliver Samsungs kommende flasgskib kun 6.91 mm tyk og på billedet til sidst i artiklen kan du se målene på den ventede smartphone, der ifølge Verus er de rigtige mål.

Hvis vi kan stole på billedet så vil volume op og ned i fremtiden være adskilt, hvilket ikke er tilfældet på de nuværende topmodeller som Samsung Galaxy S5 og Samsung Galaxy Note 4.

Hvis det viser sig at billedet holder stik, så er der en stor chance for at Samsung ikke blot vil lancere SGS6 den 1. marts, men også en buet version af denne, kaldet Galaxy S Edge.

 – Find den hemmelige service-menu på Galaxy S4, S5, Note 4 mm

På de for nyligt udsendte invitationer fra Samsung til Samsung Unpacked den 1. marts bliver der nemlig hintet på indbydelsen om at vi kan forvente at se et produkt med et buet design.

Designet herunder ser ikke særlig buet ud, og i og med at der de sidste par måneder har gået rygter om en variant af SGS6 med en buet skærm som på Galaxy Note Edge, så kunne det meget vel være at vi rent faktisk får dette at se. 


Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER 


Samsung Galaxy S6 specs

Specifikationer kendes ikke endnu, så alt er indtil videre kun gætværk og rygter, men SGS6 skulle blive lanceret med en forbedret fingeraftryks-læser, en 5.5″ Super Amoled QHD skærm, 3 eller 4 GB RAM, 32/16 GB intern hukommelse med mulighed for udvidelse af hukommelsen via micro SD-kort op til 128 GB, samt et 20 MP kamera.

Den vil være vandtæt og komme med Android Lollipop fra start. 

Kilde

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email