Samsung hinter til buet design på Galaxy S6 i invitation

thumb sgs6-invite

Samsung hinter til en buet Galaxy S6 i invitationen til Samsung Unpacked den 1. marts. 

Samsung har offentliggjort datoen, via invitationer, for deres næste Samsung Unpacked, og den 1. marts bliver altså dagen hvor vi med stor sandsynlighed vil blive præsenteret for Samsung Galaxy S6, og det er lige op til at MWC messen 2015 åbner dørene.

Der har de forløbne uger gået rygter om at der vil komme en version af den kommende SGS6 med buet skærm, og hvis du kigger på invitationen øverst i artiklen ser det faktisk ud til at Samsung også giver os et hint i den retning.

Om det bliver, som tidligere rygter har antydet, SGS6 der f.eks vil have en buet skærm som vi kender fra Galaxy Note Edge (der er en variant af Samsung Galaxy Note 4), eller om der vil blive lanceret en sideløbende udgave kaldet Galaxy S Edge vides ikke. 

 – Slut med bloatware i Samsung TouchWiz

Samsung Galaxy S6 forventes at komme med 3 GB RAM, en 5.1 – 5.3″ QHD skærm af typen Super Amoled, et 20 MP kamera, og så vil den være vandtæt som forgængeren Galaxy S5.

Ihvertfald er datoen nu sat, så nu er det at vente.

Vi holder jer selvfølgelig opdateret og du kan med fordel følge os på Facebook eller Google + for at få vores tophistorier direkte på din væg. 

Kilde

Skriv kommentar
account_circle
email