Hvilke Samsung enheder får Android KitKat?

thumb Samsung Galaxy S4 Android KitKat

En hjemmeside har fundet frem til en indtil nu ukendt liste der viser hvilke Samsung produkter der vil modtage opdateringen til Android Kitkat.

Android Kitkat er den nyeste officielle tilgængelige version af Android og er af den grund også den mest eftertragtede version for tiden.

Med nye versioner af Android kommer også fejlrettelser og sikkerhedsforbedringer, så er du bare lidt inde i Android-verdenen, så sidder du også med et ønske om at din mobil på et tidspunkt vil blive opdateret til Kitkat.

Nyere produkter som Sony Xperia Z2 og Samsung Galaxy S5 kommer med KitKat fra start.

 – Samsung Galaxy Note 3 kan opdateres til Android KitKat

 – Samsung Galaxy S4 kan opdateres til Android 4.4.2 Kitkat i Danmark

Lækket liste

Hjemmesiden SamMobile, der gang på gang via deres insider har lækket oplysninger vedrørende Samsung (50% af oplysningerne holder vand), har denne gang fået fat på en liste over hvilke Samsung produkter der vil blive opdateret til Android Kitkat, og grundet problemer med Touchwiz ser det ud til at den internationale Galaxy S3 uden LTE ikke vil få den ventede opdatering.

 – Android Kitkat vokser i udbredelse

Da både Galaxy S4 og Galaxy Note 3 er blevet opdateret er de ikke med på listen.

samsung-update-kitkat

Bemærk at nogle af produkterne ikke er de internationale modeller. 

Da KitKat blev lanceret inden 18 måneder efter at SGS3 blev lanceret, og producenterne i reglen skal holde deres produkter opdateret i 18 måneder, ved vi ikke om Samsung vil komme med en udmelding der forklarer om den vil få kitkat eller ej, eller forklare os hvorfor den ikke vil få det.

Da Kitkat kan klare sig med meget lidt RAM skulle det ikke være et problem at SGS3 kun har 1 GB RAM.

Du kan se Samsungs officielle opdateringsliste her.

Vi vil ihvertfald holde jer opdateret via vores app, samt via Facebook og Google +, og du kan ligeledes følge os på Pinterest, Twitter, og se vores videoer på Youtube.

Har du brug for hjælp kan du stille spørgsmål i vores forum.

Kilde via Jan Klintø

(10) kommentarer
 1. Læste lige på betanews at s3 3g ikke får i kitkat i England så vi får det nok heller ikke her. Tror jeg må have set det i kortene for smed cyanogenmod 11 ind på det for 2 uger siden og hold da op en forskel når den ikke skal trække touchwiz. Sjovt nok er batteri tiden den samme og må finde alternativer til voice shutter command og low light funktionen på kameraet. Men hold da op hvor den pludselig flyver afsted hvor jeg førhen syntes det var blevet sløv til alt, selv efter den officielle 4.3. Så kan kun anbefale det hvis at smide 5000,- for en s5 ikke lige frister.

 2. Hej igen ! En rettelse min samsung Galaxy S3 4G har 2gb ram !
  Så måske er jeg heldig ! Så altså Samsung Galaxy S3 4G også 2gb. ram dk.
  Undskyld min fejl !

 3. Hej Sammi ! Hvis man suser rundt på nettet ,så ser det desværre ud til at det ( igen ) kun er Amerikanerne der nyder godt af disse opdateringer til S3!
  Den amerikanske version af Galaxy S3 er anderledes en den internationale , bland andet med flere ram !
  Det er bland andet kunder hos AT&T verdens største teleselvskab ! De har muligvis fået den så den passer til deres behov , da de er så store .
  Galaxy S3 skal have min. 2gb ram for at kunne køre kitkat og det har ingen version der er soldt i dk ! hverken 3g eller 4g versionen der kunne købes i dk ! Har selv en 4g version liggende og den har kun 1gb. ram desværre !

  1. nåå jamen det skriver de jo også i artiklen 🙂 tror vi snakker lidt forbi hinanden

 4. Hej Høj!
  Samsung dk er rigtig trætte af når i her på siden eller på mobil.nu eller nogle af de andre skriver og henviser til nogle sider der står om opdateringer til Samsung modeller! Jeg kom til at nævner det på deres Facebook side og blev heftigt irettesat af Samsung dk! De skrev at mange som denne artikel, som du henviser til her ikke gælder for Samsung produkter i nordisk lande!

  1. Så tager Samsung fejl, for det er da den internationale sgs3 vi har her i Danmark 🙂 så irettesætte du bare dem tilbage 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email