Google Docs, Slides, og Sheets får Material Design

thumb google-docs

Google Dokumenter, Sheets og Slides modtager opdatering med Material Design. 

Med Android Lollipop følger hvad vi kender som “Material Design”, en brugerflade der både er mere flad og mere 3D agtig end hvad vi er vant til.

For at Google´s andre apps som Google Maps og Gmail matcher Android Lollipop i design er Google for tiden ved at opdatere deres egne applikationer, og vi har i løbet af de sidste par uger både set et helt nyt Google Maps, en ny Gmail med understøttelse af Outlook, Google Drev, samt Google Inbox og den nye smarte kalender der alle har det tilfælles at de kommer med Material Design.

Nu er turen så kommet til Google Docs, Slides og Sheets som du muligvis har stiftet bekendskab med i forbindelse med Google Drev.

Google annoncerede nemlig tidligere på året at Google Docs og Sheets i femtiden ville nødvendige hvis vi skulle redigere dokumenter via Google Drev, ligesom at de 2 måneder senere annoncerede at QuickOffice ville blive erstattet af Google Docs, Sheets og Slides.

Du kan hente eller opdatere Google Docs her, Sheets her, og hvis ikke der er en opdatering klar er den lige på trapperne.

Jeg har ikke leget meget rundt med det nye design men det tilpasser sig fint til både tablets og smartphones (har tjekket på en Sony Xperia Z3 og en Xperia Z3 Tablet Compact), hvilket vi selvfølgelig også regnede med at det ville.

Med Google Docs kan du oprette og redigere dokumenter, du kan dele og samarbejde i samme dokument sammen med andre, du kan åbne og redigere Microsoft Words dokumenter, og det er muligt at få arbejdet gjort offline.

Tak til Henrik Larsen for tippet.

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email