Google Drev kræver nu Docs og Sheets apps til redigering

thumb DSC02356

Den seneste opdatering til Google Drev bringer både ulemper og fordele med sig.

Jeg har siden Android kom til Danmark og vi startede AppsAndroid.dk brugt Dropbox som min foretrukne sky-tjeneste til at opbevare billeder og dokumenter i, men siden Google Drev blev lanceret for 2 år siden er jeg selvfølgelig også begyndt at bruge Google´s egen løsning på opbevaring i skyen, og priserne er efterhånden er ret favorable.

Jeg benytter som sagt begge tjenester og kan anbefale dem begge.

Indtil nu har det været muligt at redigere dokumenter direkte via Google Drev uden at have andet installeret, men med den seneste opdatering af denne, har Google fjernet redigeringsmulighederne i app`en.

 – Google Maps modtager praktisk opdatering

For at kunne redigere dine dokumenter i Google Drev er du derfor fremover nødt til at ikke kun have èn applikation installeret, men hele tre applikationer installeret før Google Drev virker optimalt.

Du er nemlig nødt til at installere både Docs og Sheets (kommer selvfølgelig an på hvad du redigerer), to nye gratis apps som netop er blevet lanceret i forrige uge, og så snart du efter den nye opdatering prøver at redigere et dokument vil du blive mødt af samme skærm som du ser øverst i artiklen.

 – Google lancerer gratis kamera app

Dette lyder ikke umiddelbart som noget posistivt, men både Docs og Sheets tillader offline redigering, så hvis vi skal fremhæve noget positivt må det helt klart blive dette.

Du kan hente Google Drev via Google Play, og du får gratis 15 GB plads fordelt imellem din Gmail, Google +, og Drev.

Herefter kan du tilkøbe plads for rimelige penge.

Med Google Drev installeret på din smartphone, tablet, og PC, har du altid dit indhold lige ved hånden, og så snart du smider et billede over i Drev på din smartphone dukker det op i din Drev-mappe på din PC to minutter efter.

(1) kommentar
  1. tak, Høy, jeg har undret mig over hvad det var der var kommet på min pc, så nu bliver jeg nød til at interessere mig for det. 🙂 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email