Google sænker priserne for plads på Google Drev

thumb Google Drev

Google har netop annonceret at det i fremtiden bliver billigere at tilkøbe lagerplads på Google Drev.

Google Drev er Google´s eget svar på online tjenester der tilbyder lagerplads til videoer, filer, billeder mm, og blev lanceret for knap 2 år siden.

Senere kom der 15 GB gratis lagerplads med i købet (du får automatisk 15 GB gratis lagerplads som du kan dele imellem Gmail og Google drev når du opretter en Gmail), og også muligheden for at kunne tilkøbe ekstra plads var til stede.

Nu meddeler Google så via deres blog at priserne for ekstra plads i Google Drev er sænket, og de fremtidige priser kan ses herunder.

google drev priser

Det vil sige at 100 GB vil koste omkring 11 danske kroner om måneden fremover, hvilket må siges at være en kraftig prisnedgang i forhold til de 27 kroner det kostede før.

1 TB kan nu erhverves for 54 kroner imod de 270 kroner det kostede førhen.

 – Scan dokumenter via Google Drev

Skal du bruge mere end 10 TB starter priserne ved lidt over 500 kroner.

1 TB er iøvrigt det samme som 1000 GB og 1 GB er det samme som 1000 MB.

Du kan opgradere og se priserne her

Info: Google Drev kan installeres på alle dine Android produkter og på din PC og virker som Dropbox. Det betyder at hvis du smider et billede i Google Drev på din PC, så kan du 20 sekunder senere finde billedet på din mobil.

Google Drev til Android kan hentes her.

(9) kommentarer
 1. …og skal du have mere gratis plads, findes der også services der giver 10,15,20 GB gratis (men jeg linker ikke, for så bliver Morten sikkert sur på mig 😉 )

  1. Morten er ikke så sart med det linkeri, hvilket faktisk er derfor at du kan indtaste din hjemmeside i feltet “hjemmeside” her når du skriver kommentarer, så du er velkommen til at smide links 🙂 du har sådan et felt ikk?

 2. Der er store forskelle på Drive og Dropbox.

  Dropbox er integreret i et utal af services og enheder (og det ved DB godt) derfor koster den en del mere end Drive.

  Fx. er min printer/scanner og min NAS hooket op på Dropbox – de understøtter ikke Drive (endnu), du kan finde tusindvis af automatiseringstjenester der virker med DB til backup mv, streamingtjenester, osv, osv…

  Dropbox vinder til nørderne, for deres API har været tilgængelig i 4.000 år, og derfor er der voldsomt mange udviklere, der har integreret DB i deres software.

  Drive er fint til backup af fotos fra android-enheder (selvom jeg også bruger DB til det), mails på gmail og dokumenter i Docs. Men det er billigt, så jeg fortsætter med at hælde penge i begge tjenester (et stykke tid endnu) 🙂

  Inderst inde håber jeg, at Google køber Dropbox, så jeg kan få det hele hos samme udbyder, meeeen… 🙂

 3. Jeg har kørt på et af de gamle prismodeller, så havde 200GB for 50$/år..
  Da det er brugt næsten 100%, har jeg valgt at lave om til 1TB
  Jeg har da også det man kan få til koster ‘gratis’ hos Dropbox fra da de var nye, men den har bare ikke faldet i min smag på samme måde…. bla. fordi den i en periode var for langsom.

 4. hvad er så bedst af google drev eller dropbox? der er vel ingen grund til og ha dem begge eller hvordan?

Skriv kommentar
account_circle
email