Nu kan du scanne dokumenter i Google Drev

Google Drev kan opdateres lige nu. Med i opdateringen følger nye funktioner og et helt nyt interface. Bla. kan du nu scanne dokumenter og gemme dem som PDF-filer.

Ved du ikke hvad Google Drev er, så er det Google´s egen skytjeneste hvor du kan gemme dine billeder og filer for derefter at synkronisere det hele med f.eks din PC og tablet. Det betyder at hvis du sidder ved din PC og smider et billede over i Google Drev kan du 20 sekunder efter tilgå billedet på din tablet.

Hvis du kender Dropbox til Android, så er princippet det samme.

 – Google Drev, Gmail, og Google + får snart 15 GB plads tilsammen

Med den nye opdatering kommer en ny brugerflade med et bedre overblik og muligheden for at swipe imellem filerne. Du kan også scanne billeder, kvitteringer, eller andet via mobilens kamera. Det du scanner bliver så gemt som en PDF-fil til senre brug. Dette kan bruges (ihvertfald for mit vedkommende) til kvitteringer som jeg har vundet verdensmesterskabet 5 gange i at gøre væk (kvitteringen for at jeg rent faktisk har vundet 5 gange har jeg også gjort væk).

Google-Play-Download-ikon-A

Efter at du har scannet og gemt dine gamle kærestebreve kan du nemt finde dem igen via OCR (Optical Character Recognition) der kan genkende tekst på dine scannede dokumenter.

Google Drev er gratis at benytte (5 GB), men du kan tilkøbe mere plads hvis det er nødvendigt.

 – LG lancerer LG Cloud i Danmark og giver 5 GB gratis plads

Bruger du app`en på din Android tablet skal du vide at oplevelsen er bedre optimeret hvis du kører Android 3,0 Honeycomb og derover.

collage2-white

Kilde 

(7) kommentarer
    1. Jeg har brugt både Google Drev og Dropbox og efter min mening er de lige gode. Google Drev er lidt billigere hvis du har brug for mere plads men ellers kan jeg ikke anbefale den ene frem for den anden. my 5 cents 8)

Skriv kommentar
account_circle
email