LG lancerer LG Cloud og giver 5 GB gratis plads

LG-Cloud

LG lancerer i dag deres nye skytjeneste i Danmark, LG Cloud. Nye brugere af LG Cloud får 5 GB gratis online lagerplads til at starte op på. 

LG Cloud kan sammenlignes med andre skytjenester som f.eks Dropbox, og du kan vi LG Cloud synkronisere og tilgå dine billeder og filer via PC, Android smartphones, og LG Smart TV.

Vi ved på nuværende tidspunkt ikke om LG Cloud kun virker på LG smartphones, men vi er i kontakt med LG om dette og vil opdatere artiklen når vi ved mere (vi har afprøvet på en Sony Xperia Z uden held, selvom den ifølge Google Play skulle være kombatibel med app´en)).

Opdateret: Kim Munch skriver til mig at: “Så er jeg også registreret og det ser ud til at det fungere med det samme.
Hvis jeg tager et foto bliver det Uploadet med det samme, jeg kan også gå ind og markere nogle fotos eller musik og så flyver det også afsted”.

Når du har installeret LG Cloud åbner du den og følger anvisningerne på skærmen. 

Google-Play-Download-ikon-A

Erik Åhsgren, Nordisk produktspecialist for LG Home Entertainment i Norden siger om LG Cloud:

“Nutidens forbrugere har en forventning om at have adgang til deres fotos, videoer og musik både på mobilen og på den store skærm derhjemme. LG Cloud befrir forbrugerne for besværet med at downloade indhold eller overføre det manuelt mellem forskellige enheder. I stedet giver vi dem intelligent adgang til deres indhold, når og hvor det passer dem. Alt, hvad der uploades, kan nemlig streames via brugerens LG Cloud-konto”.

LG Cloud har også en funktion der gør det muligt at afkode og streame indhold til mobile enheder, samt at huske hvor i filmen eller sangen du er kommet, og det fra enhed til enhed (ligesom du måske kender det fra Netflix).  

Skal du have LG Cloud installeret på din computer (ganske som du kender fra Dropbox) kan du gøre det via dette link

(5) kommentarer
  1. Så er jeg også registreret og det ser ud til at det fungere med det samme.
    Hvis jeg tager et foto bliver det Uploadet med det samme, jeg kan også gå ind og markere nogle fotos eller musik og så flyver det også afsted, så alt i alt lover og holder det hvad det siger 😉 Men jeg har et lidt anstrengt forhold til at alt kommer til at ligge forskellige steder, efterhånden har jeg så mange koder og steder jeg skal holde styr på, nu har jeg ikke været inde og læse det med småt, men hvad hvis LG nu pludselig stopper sådan en tjeneste eller have penge for det hvad så %: hvor står man så henne er det noget man kan få igen altså foto osv eller er det bare pist væk.
    Når det korte af det lange er at det fungere uden problemer og det er vel det der tæller.

    1. Tak for det Kim…jeg har af samme grund som du netop nævner for det første droppet de 50 GB jeg har gratis fra nyopstartede tjenester som Box og så holder jeg mig kun til dropbox og Google…så har jeg dropbox som “default”, men der ligger backup af det hele på Google….man får ikke alt det plads brugt alligevel…

  2. Den siger at den er kompatibel med min sgs2, men registrering kan jeg ikke få til at virke 🙁

Skriv kommentar
account_circle
email