Prøv den nye Gmail 5.0 der understøtter Yahoo og Outlook

thumb Screenshot2014-11-01-19-50-

Gmail modtager snart en stor opdatering der bringer brugerfladen tættere på Inbox. 

Google lancerede i sidste uge Inbox, der er en smart indbakke der registrerer hvordan du bruger den og herefter hjælper med at sortere de mails der er vigtige for dig.

Brugerfladen i Inbox er hvad Google kalder Material design, et udtryk der blev præsenteret i forbindelse med Android Lollipop.

Material design giver en mere flad og 3D agtig oplevelse og Gmail står snart for skud til at modtage et nyt udseende, der bringer brugerfladen meget tæt på hvad vi ser i Google Inbox.

 – Google Inbox – se hvordan inbox virker (web-TV)

Den nye version af Gmail bringer os op på version 5.0, ganske som Google Play for nylig også nåede op på.

Gmail 5.0 er i skrivende stund ikke tilgængelig via de officielle kanaler i Danmark, men du kan trykke her og hente en apk eller her og her, og installere den på din smartphone eller tablet.

 – Gmail vil i fremtiden understøtte Outlook og Yahoo

Husk at du under dine indstillinger skal acceptere at installere fra ukendte kilder når du skal installere en apk-fil.

Jeg har ikke leget særlig meget rundt med den nye version af Gmail, men den virker umiddelbart rigtig lækker og i menuen til højre kan du som noget helt nyt tilføje andre kontier som f.eks Yahoo og Outlook.

Som i kan se herunder matcher Gmail-ikonet efter opdateringen til det nye Google Play 5.0 ikon (i fald af at du pludselig ikke kan finde Gmail).

gmail-5

Kilde via Keld Daugaard 

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email