Prøv det nye Google Play nu

thumb google-play-update

Prøv næste stabile version af Google Play allerede nu.

Næste version af Google Play er på vej og udrulningen er påbegyndt.

Der er tale om version 5.0.31, og ganske som Google Plus, Gmail, og Google Chrome også er blevet det, bliver designet peget hen imod hvad Google kalder Material design.

Det første du bider mærke i er at dit Google Play-ikon på din startskærm har ændret udseende og det samme med brugerfladen inde i Google Play applikationen hvor der er kommet mere skygger på.

Når du trykker på menuen øverst til højre forvandler ikonet sig til en pil, og menuen har fået en anden farve end tidligere.

 – Hvordan slår jeg dansk sprog til i Google Now (Google Nu)?

Selveste listerne med spil og apps har ikke ændret sig meget.

Du kan hente Google Play version 5.0.31 som apk-fil ved at trykke her og installere den på din smartphone, eller du kan via menuen i Google Play finde menupunktet indstillinger og scrolle helt ned i bunden og trykke på version.

 – Google slækker på Google + integrationen

Ud over at designet er ændret virker det som om at Google Play også er blevet hurtigere og jeg har siddet og leget med den i en 10 minutters tid nonstop, og den er stabil.

NB: virker ikke på Android L.

Screenshot2014-10-10-09-49-

Via Keld Daugaard 

(11) kommentarer
  1. Læg lige mærke til detaljen,når man swiper fra venstre mod højre. De 3 vandrette streger oppe til venstre, bliver lavet om til en pil. Nice lille detalje.

    1. Min søn køre L på sin Nexus 5.
      Man kan kun køre det på Nexus 5 indtil videre, der er dog en test version ude til Galaxy S5 også, som er buggy.

Skriv kommentar
account_circle
email