Google Inbox – se hvordan inbox virker (web-TV)

thumb google-inbox kopi

Vi har modtaget en invitation til Inbox. Se hvordan den virker i et hurtigt web-TV indslag. 

Google annoncerede Inbox i forrige uge og ganske som med Gmail, da den var i opstartsfasen, kræves der en invitation for at kunne bruge Inbox applikationen til Android og i browseren på din PC.

Jeg modtog invitationer på begge mine Gmails her til morgen så tjek din indbakke om ikke der også skulle være en invitation til dig.

Google skriver at Inbox ikke skal erstatte Gmail, men jeg er dog ret sikker på at hvis Google får sin vilje så vil de gerne have alle Gmail-brugere over på Inbox istedet på et senere tidspunkt.

 – Gmail vil i fremtiden understøtte Outlook og Yahoo

Inbox er en selvstændig applikation der kan hentes gratis via Google Play eller tilgåes via din browser og de kategorier vi sidste år blev præsenteret for i Gmail er grobunden for Inbox, der indeholder en del kategorier og mere kan føjes til.

Udvidelsen til Google Chrome på PC kan hentes her.

Meningen med Inbox er at det skal være hurtigt at tjekke de vigitgste mail og umiddelbart synes jeg at Inbox gør dette ret godt (kun baseret på et par timers brug), især fordi at du selv kan bestemme hvilke kategorier du vil have notifikationer om i din indbakke.

En ret nyttig funktion er muligheden for at tilføje mails til “læs senere” eller “når du kommer hjem” og jeg har lavet en lille video herunder der viser nogle af de nævnte funktioner. 

(10) kommentarer
        1. Okay. Jeg var måske lige lidt hurtig da jeg læste den artikel. Der står faktisk “soon”, så det kan jo være når som helst.

    1. guldager jeg vil gern inviter dig men jeg kan ikk finde ud af hvordan 😛 har været rundt over det hele…

Skriv kommentar
account_circle
email