Har min Galaxy S6/Edge Sony eller Samsung kamera sensor?

thumb sgs6-screenshot

Se her hvordan du kan tjekke hvilken kamerasensor du har i din SGS6/Edge.

Der er ingen tvivl om at når det kommer kamera-sensorer så er Sony noget af det ypperste, og de sidste par år er deres kamera-sensorer til mobile enheder blevet brugt af både Apple og Samsung, og det er f.eks en IMX240 sensor fra Sony der sidder i Samsung Galaxy Note 4.

Selvsamme sensor sad i de test-produkter jeg fik tilsendt fra Samsung og i både vores test af Galaxy S6 eller i vores test af Galaxy S6 Edge fik kameraet ros.

Nu er det så kommet frem at Samsung har shippet enheder med deres egen ISOCELL teknologi, som vi blev præsenteret for i Samsung Galaxy S5, og det betyder altså at der både findes enheder ude i butikkerne med en sensor fra Samsung og enheder med en sensor fra Sony.

Dette burde dog ikke betyde det store i praksis da de to sensorer burde være meget lig hinanden og der er tale om et kamera fra Samsung med model-nummer S5K2P2, og umiddelbart kan jeg ikke finde detaljer om kameraet nogen steder da det er så nyt.

Hvis du gerne vil vide om din SGS6/Edge har Samsungs ISOCELL eller om det er Sony IMX240, så kan du instaste *#34971539# i dialeren. 

Hjemmesiden SamMobile har haft muighed for at tjekke billedkvaliteten fra enheder med begge sensorer og du kan se billederne her.

Husk: At du kan spare 150 DKK på vores Invisible tilbehørspakke til Galaxy S6 via vores AppsAndroid shop, ligesom at vi har tilbud på Samsung skærmbeskyttelseog på den originale trådløse oplader til SGS6/Edge

Relateret:

 – Har du fået Galaxy S6/Edge billigst?

 – Hvordan bruger jeg brugerprofiler på SGS6/Edge?

 – Spar 150 DKK på Invisible tilbehørspakken til Galaxy S6

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email