Har du fået Samsung Galaxy S6/Edge billigst (64 GB)?

For nyligt lancerede Samsung deres nyeste smartphones, Samsung Galaxy S6 og S6 Edge. De forventes at blive store udfordrere til Apples iPhone 6 og 6 Plus og du kan med fordel læse denne test af Galaxy S6, samt testen af Galaxy S6 Edge hvor de fik rigtig gode kommentarer med på vejen.

Den nye teknologi i Samsungs smartphones betyder dog også, at prisen har fået et godt hak opad og ender på stort set samme niveau som iPhone 6.

Prissammenlignings-portalen Ahot.dk har derfor undersøgt, hvor du kan købe Samsung S6 og Samsung S6 Edge med 64 GB billigst, under forudsætning af at du køber telefonen med en afdragsordning på 12 måneder.

Tilbud på 3 tilbehørspakker til SGS6/Edge

Samsung Galaxy S6 får du billigst hos Telmore med et abonnement indeholdende fri tale og 5 GB data, hvor den samlede pris ligger på 6.633 kroner. Til gengæld køber du Samsung Galaxy S6 Edge billigst hos Call me, med et mobilabonnement indeholdende fri tale og 4 GB data, til i alt 7.702 kroner.

pris-sgs6

Ved at købe den billigste løsning er der 817,50 kroner at spare på Samsung Galaxy S6 og 1.178 kroner i besparelse på Samsung Galaxy S6 Edge. De dyreste løsninger findes således hos Telia og CBB. Abonnementet fra Telia indeholder fri tale og 5 GB data, og abonnementet fra CBB Mobil har fri tale og 8 GB data.

pris-sgs6-2

Den nye Samsung S6 er som tidligere nævnt en del dyrere end Samsungs tidligere modeller, men det afspejler sig til gengæld også i design og funktioner.

Den nye Samsung Galaxy S6 har en skærm lavet i Gorilla Glas, hvilket gør den meget robust. Derudover giver QHD Super AMOLED-skærmen levende billeder og klare farver, som gør det til en fornøjelse at se billeder, videoer og lignende på smartphonen.

I Samsung Galaxy S6 er der desuden et indbygget kamera, som kan startes på 0,7 sekunder, og dermed kan du let fange alle de gode øjeblikke. Kameraets hurtige autofokus og forbedrede skarphed betyder ligeledes, at du kan tage billeder i en rigtig lækker kvalitet.

Som et ekstra plus er Samsungs nyeste model ekstra effektiv, og det betyder blandt andet, at den åbner apps hurtigere end nogensinde før, og den oplades lynhurtigt. Sidst men ikke mindst har den Googles styresystem, som du kender så godt fra andre Android-telefoner!

Husk: At du kan spare 150 DKK på vores Invisible tilbehørspakke til Galaxy S6 via vores shop, ligesom at vi har tilbud på Samsung skærmbeskyttelse og på den originale trådløse oplader til SGS6/Edge.

Relaterede sider om SGS6/Edge:

Alternativ til brugerprofiler på Galaxy S6/Edge

Hvordan tager man et screenshot på Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge?

(5) kommentarer
 1. Callme
  S6 – 64 Gb – sort
  Mobil: 5880 (6, 12 eller 24 mdr. betaling/rentefrit)
  Total: 6.024,50 (bindings periode, 30 dage)

 2. Hvis det er det bedste de kan komme frem til af sammenligninger, så efterlader det meget tvivl om deres berettigelse.

  Hos Telia koster S6, 64 GB med fri tale (i Norden), 30 GB data, Spotify Premium og Mobilforsikring samlet 6.970,50.

  Mobilforsikring hos Telmore koster 89,- / måned, så deres samlede pris vil være 7.155,- (6 x 89,- + 6.621,-). For det vil være billigst hos Telmore med abb. med fri tale, 8 GB data og Telmore musik til 199,- / måned. Altså ikke med det abb. de har valgt.

  1. Tak for inputtet. Det er noteret ned og vi videregiver informationen til rette vedkommende.

 3. Ok historie men de ku godt ha brugt lidt mere tid på at finde priser og medtaget 32 og 128 GB modeller. og hvad koster de i fona eller el giganten

Skriv kommentar
account_circle
email