Spar 20% på Invisible tilbehørspakken til Samsung Galaxy S6

thumb galaxy-s6

Køb vores Invisible tilbehørspakke til Galaxy S6 og spar penge.

Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge har så småt kunnet købes i Danmark i 14 dage og vi synes at det er på tide at vi kommer med et tilbud til jer fra vores AppsAndroid shop.

Vi har i denne omgang sammensat en tilbehørspakke til Galaxy S6, men vi lover at der snart kommer en tilbudspakke til Galaxy S6 Edge også.

Har du endnu fået læst vores anmeldelse af Samsungs 2 nyeste topmodeller, så finder du her vores test af Samsung Galaxy S6 og test af Samsung Galaxy S6 Edge.

Er du mere til videoer kan du se vores SGS6 playliste her og vores S6 Edge playliste her

I vores AppsAndroid shop finder du alt fra micro SD kort til headsets og powerbanks (ekstra batteri), og vi har udvalgt 3 fede produkter til Samsung Galaxy S6 og sammensat dem i en tilbudspakke som vi kalder den “usynlige” tilbehørspakke til SGS6.

Pakken giver dig mulighed for at oplade din SGS6 trådløst, samt får du transparent beskyttelse på både bagsiden og fronten.

Normalprisen for indholdet i pakken er 760 DKK, men du kan købe Invisible tilbehørspakken til SGS6 for 610 DKK, hvilket giver dig en besparelse på 150 DKK.

Hvad er der med i den “usynlige” tilbehørspakke til Galaxy S6?

 – Transparent cover til SGS6 fra Puro: Tyndt transparent cover fra verdenskendte Puro på kun 0.3 mm. Coveret beskytter din Galaxy S6 imod ridser på bagsiden og da coveret er gennemsigtigt skjuler den ikke farven på din SGS6.

 – Hærdet panserglas fra Panzer: Panzer panserglas er ægte hædet glas og er 9 gange hårdere end almindelig glas og 150% sværere at lave ridser i en stål. Panserglas må siges at være den ultimative beskyttelse til din smartphone og du kan her læse vores test af Panzer panserglas og beskyttelsesfilm og se hvad du får med i pakken og hvordan panserglas påføres.

 – Original trådløs oplader fra Samsung: Den trådløse oplader til Galaxy S6/Edge benytter Qi standard, og kan bruges sammen med andre WPC-certificerede trådløse produkter. Laderen tilsluttes en stik-kontakt og du kan herefter blot placere din Galaxy S6 på den trådløse oplader, og din SGS6 vil blive ladet op.

Du kan købe Invisible tilbehørspakken til SGS6 og spare 20% via dette link.

NB: Husk at følge os på Facebook og Twitter for at modtage flere tilbud direkte på din væg. Du kan også hente vores gratis app til Android og blive holdt opdateret den vej. 

Skriv kommentar
account_circle
email