Alternativ til brugerprofiler (privat tilstand) på Samsung Galaxy S6/Edge (video)

thumb sgs6-edge-privat-tilstand

Hvad kan privat tilstand bruges til på Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge.

Samsung har i deres egen udgave af Android Lollipop indtil videre deaktiveret muligheden for brugerprofiler, til trods for at dette er en integreret del af det rene Android.

Om brugerprofiler vil blive tilføjet senere via en opdatering vides ikke på nuværende tidspunkt, men sidder du med en Samsung Galaxy S6 eller en Galaxy S6 Edge (eller en Galaxy S5 med Android Lollipop) og ikke har lyst til at dine børn skal se noget af det indhold du har på din mobil, så er der en mulighed kaldet privat tilstand der kan bruges som alternativ til brugerprofiler.

Mulighederne er ikke de samme, men privat tilstand kan dog bruges i nødstilfælde.

 – Hvordan tager man et screenshot på Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge?

Med privat tilstand kan du gemme f.eks billeder og videoer, samt musik og filer, men kun via Samsungs egne applikationer.

For at aktivere privat tilstand skal du gå i indstillinger og fotrolighed og sikkerhed og aktivere dette. Når du har gemt de billeder og videoer du vil gemme, skal du deaktivere privat tilstand før de bliver skjult.

Du kan se hvordan det virker i videoen herunder.

 – Test af Samsungs trådløse oplader til Galaxy S6 og Edge

Husk at vi har tilbud på den hvide originale trådløse oplader til SGS6/Edge, og den sorte oplader, samt masser af covers til disse i vores AppsAndroid shop

Har du brug for hjælp til din mobil eller tablet kan du bruge vores forum eller vores Facebookside.

Skriv kommentar
account_circle
email