Sony Xperia Z4 får muligvis dual-SIM support

thumb Sony-Xperia

Sony Xperia Z4 kommer muligvis med dual-SIM variant. 

Sony Xperia Z3 var den første smartphone fra Sony med dual-SIM understøttelse udenfor Asien, og Sony Xperia Z3 Dual (D6633) kom sågar til udvalgte europæiske lande som f.eks Polen.

Ifølge et nyt FCC dokument hvor der menes at være tale om den kommende Xperia Z4, hvor en dual-SIM variant (PM-0851-BV) er blevet godkendt, viser os muligvis at Sony også med Xperia Z4 (modellen med èt SIM-kort: PM-0850-BV) vil lancere en variant med dual-SIM support.

Dokumentet giver ingen oplysninger om andre specs, men med MWC 2015 om små 6 uger kunne det godt tyde på at der er tale om efterfølgeren til Sony Xperia Z3.

Vi vil på årets MWC-messe også blive præsenteret for bla. HTC One M9.

Sony Xperia Z4 forventes at komme med en 5.4″ QHD skærm, 4 GB RAM, Snapdragon 805/810 chip, og et  20.7 MP kamera bagpå.

 – Find den skjulte service-menu på Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact

Eftersom at det er Sony der har produceret det 16 MP kamera (Sony IMX240) der sidder i Samsung Galaxy Note 4, og dette som bekendt har rigtig (ikke digitalt) optisk billed-stabillisering, er jeg rimelig sikker på at Sony Xperia Z4 også vil få dette.

Ganske som alle tidligere Sony Xperia produkter, vil Xperia Z4 selvfølgelig også være vandtæt/støvtæt, og der vil være stereohøjtalere at finde over og under skærmen på fronten, ligesom at det nuværende design, en blanding imellem metal og glas, også vil finde vej til Sony`s næste flagskib.

2 nye Z4-produkter

Da Sony lancerede deres første Z-produkt i form af Sony Xperia Z, kom der både en Xperia Z Tablet og en Xperia Z Ultra, og da Sony Xperia Z1 blev lanceret efterfølgende, blev verden præsenteret for “iPhone-killeren”, Sony Xperia Z1 Compact, der var en mindre udgave af Xperia Z1, men med næsten lige så gode specs.

 – 12 tips til din Sony Xperia Z2 (video)

Deres Z2-serie består af Sony Xperia Z2 og Xperia Z2 Tablet, og Z3-serien udgør flagskibet Sony Xperia Z3, den lidt mindre Sony Xperia Z3 Compact, og 8″ tabletten, Xperia Z3 Tablet Compact


Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER


Ifølge rygterne vil Sony´s Z4-serie komme til at bestå Xperia Z4 og Xperia Z4 Ultra, hvor sidstnævnte vil komme med en 5.7″ skærm og et 16 MP kamera.

 – Sony Xperia Z3 Compact tips og tricks (video)

Da Sony`s portefølje på nuværende tidspunkt (inden for det seneste år) indeholder både store (10.1″) og små (8″) tablets, giver det mening at vi ikke får en ny tablet at se når Xperia Z4 bliver lanceret.

Husk at alt dette dog kun er rygter og vi må vente med at se hvad der bliver lanceret til om 6 uger.

Kilde  

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email