Se “Knock Code” fra LG i funktion – MWC teaser

thumb LG

I en ny video teaser LG os med deres nye sikkerhedsfunktion “Knock Code”.

MWC 2014 som kører af stablen i Barcelona om nogle dage er ved at indhente os, og de forskellige producenter begynder at tease os med videoer mm.

LG har allerede lanceret både LG G2 Mini og LG G Pro 2, og vi forventer at se en efterfølger til deres 2013 flagskib, LG G2 på MWC messen hvor LG`s nye “Knock Code” kan afprøves i praksis.

“Knock Code” er en ny sikkerheds-software der er videreudviklet fra det i måske kender fra LG G2 og hedder “Knock On”, der gør at du kan åbne og slukke mobilen blot ved at banke to gange på skærmen.

 – Knock On på LG G2

Nu har LG så arbejdet videre på softwaren og det er nu muligt at låse/låse mobilen op, ved at tappe en melodi eller en tryk-kombination efter eget valg imens mobilens skærm er slukket.

LG har før udtalt at de på deres kommende produkter vil integrere fingeraftryks-scanner, men indtil det sker, glæder vi os til at se hvordan dette tiltag virker i praksis.

Du kan tjekke video-teaseren ud herunder.

 – Se videoen her

Det er dog ikke kun LG der har noget i ærmet til MWC 2014. Samsung vil lancere Galaxy S5, HTC har HTC Desire 8, og Sony Mobile vil være klar med Sony Xperia Z2 og Sony Xperia Z2 Tablet, så det bliver en spændende uge vi går i møde.

(2) kommentarer
  1. Blir godt at se hvad LG kan præstere denne gang. Har jo G2 men jeg ka godt lokkes til at bruge penge igen 😛

Skriv kommentar
account_circle
email