LG`s kommende topmodeller får fingeraftrykslæser

thumb LG

LG skulle angiveligt ifølge en hjemmeside lancere deres kommende topmodeller med teknologi der kan aflæse vores fingeraftryk.

Fingeraftrykslæsere på smartphones er især efter lanceringen af iphone 5S og Android mobilen HTC One Max, blevet et hot emne når det kommer til at debattere sikkerhed og kommende funktioner på fremtidige produkter.

Det helt store emne når det kommer til biometrisk genkendelse er scanning af iris i øjet, men indtil den teknologi bliver udviklet så den er brugbar og ikke fylder for meget, så er det altså scanning af ens fingeraftryk vi kan se frem til at skulle beskytte vores sensitive data på vores smartphones.

Verdens største smartphone-producent, Samsung, forventes at lancere dères næste topmodel med fingeraftrykslæser, og hvis vi kan stole på de seneste rygter så vil LG også implementere den forøgede sikkerhedsfunktion i deres kommende flagskibe.

Der bliver ikke nævnt specifikke modeller, men med LG G3 på trapperne er det da ikke usandsynligt at vi får en sådan at se på den.

 – LG annoncerer Lifeband Touch

LG forventes at lancere både LG G2 og LG G3 inden sommeren, og hvis LG kan overraske os lige så meget som de gjorde da de lancerede LG G2 glæder vi os til at se hvad der kommer.

LG har virkelig rykket det sidste år, og det er tydeligt på antallet af hits de artikler vi publicerer får, at LG G2 også her i lille Danmark har fundet en fast lille fanskare og folk der interesserer sig for hvad der sker når producenten lancerer nye produkter.

Kilde 

Skriv kommentar
account_circle
email