LG lancerer Lifeband Touch

thumb LG-Lifeband-Touch

LG har lanceret Lifeband Touch, en håndledsgadget der sammen med en app på din smartphone kan holde styr på kalorieforbruget.

Samsung har gjort meget ud af deres sundheds-applikation på de nyere Galaxy-produkter, og LG hopper med på vognen og tager den et skridt videre med deres nye gadget, Lifeband Touch.

Lifeband Touch kan synkroniseres med din Android smartphone via en app der vil komme til senere, og sammen med endnu et nyt produkt fra LG, deres nye Bluetooth heartbeat earphones.

LG’s smartphone-app samler hele fitness-pakken til en omfattende træningsløsning, der samtidigt også fungerer til en række andre træningsprodukter fra tredjepartsproducenter. 
App’en giver hurtig information omkring træningsfremskridt og har du tidligere anvendt træningsapp’s, kan du importere den nødvendige information til LG-app’en for at se hele din træningshistorik og dine fremskridt. Lifeband Touch kan også synkroniseres med en række allerede eksisterende apps såsom MyFitnessPal, Runkeeper og MapMyFitness.

Lifeband Touch kan klare vand (der er ikke oplyst hvilken IP-klassifering vi snakker om) og batteriet kan holde til at du går med det i fem dage uden at genoplade.

Hovedformålet med det nye træningsarmbånd er at holde styr på din daglige aktivitet og den måler alle dine bevægelser uanset hvad du laver, så du nemmere kan holde styr på dit kalorieforbrug. Lifeband Touch kan dog også bruges til f.eks at skrue op og ned for lydstyrken på din smartphone eller skifte sang hvis du hører musik.

LG nævner ingen pris eller præcis dato for salgsstart.

LG Lifeband Touch er et ergonomisk træningsarmbånd, som hjælper dig med at holde styr på din daglige aktivitet. Det smarte armbånd måler alle dine bevægelser, så du kan holde styr på dit kalorieforbrug uanset om du løber, går, svømmer, er i fitnesscentret eller spiller fodbold. Armbåndet har et moderne og stilrent design, som ikke klamrer sig omkring håndleddet og nemt kobles til både iOS- og Android smartphones, så du ikke er begrænset til en speciel smartphone-model.

 

LG Lifeband Touch er meget mere end blot et træningsarmbånd. Du kan bruge det til at styre visse funktioner på din smartphone såsom at skrue op eller ned for lydniveauet, skifte sang eller stoppe musikken. LG Lifeband Touch er desuden vandafvisende, tilsluttet ved hjælp af Bluetooth, har et genopladeligt batteri med fem dages standby tid samt indbygget accelerometer og højdemåler.

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email