Billeder af HTC Desire 8 lækket

thumb HTC-Desire-8-engadget

Billeder af den endnu ikke lancerede HTC Desire 8 er lækket på internettet.

HTC Desire 8 kan ses på billedet herover og er ifølge hjemmesiden “Mydrivers” en middelklasses smartphone fra HTC der højst sandsynligt vil blive lanceret på MWC 2014 i Barcelona sidst i februar eller sidst i marts.

Skærmen på HTC Desire 8 er 5.5″ og der meldes intet om hverken skærmtype eller hvilken opløsning skærmen vil komme med. Siden at vi snakker en plastikmobil der henvender sig til dem der ikke vil give 4500 kroner for en smartphone, kunne 720p måske være et godt bud.

På bagsiden sidder der et 13 MP (ikke ultrapixel) kamera og foran et 5 MP, og når den engang bliver sat til salg kan den erhverves i farverne rød, gul, orange, cyan, og hvid.

Designet er af plastik og der er understøttelse af dual-SIM. 

Som i kan se er der ingen knapper under skærmen som på HTC`s nuværende topmodel, HTC One, og tidligere rygter har peget i retning af at den kommende HTC M8 heller ikke vil have det, men derimod touchknapper direkte på skærmen.

Dette kan være et tidligt billede og det er muligvis grunden til at vi ikke kan se de velkendte Android knapper på det. Det er osse muligt at der på begge sider af logoet under skærmen (som på HTC One) sidder knapper hvor lyset blot er gået ud så vi ikke kan se dem.

Den originale HTC Desire er iøvrigt en klon af den første Google Nexus smartphone der blev udarbejdet af HTC og Google.

Kilde

Skriv kommentar
account_circle
email