Billedlæk: Er dette HTC M8?

thumb htc one plus front 1

Billeder af hvad der godt kunne være HTC`s næste topmodel er dukket op på et russisk website.

HTC M8 er ikke langt fra os og vi forventer at den vil blive lanceret ved et event sidst i marts. Indtil da må vi nøjes med læk der er rundt om på nettet, og billedlækket herover ser rent faktisk ud til at være “the real deal”.

HTC M8 kommer sandsynligvis med en Snapdragon 800 SoC processorchip, 3 GB RAM (vi nægter at tro på at den kun kommer med 2 GB RAM), dobbelt 5 MP kamera og Android 4.4.2 KitKat.

HTC M8 forventes nemlig at komme med en 5″ fuld HD skærm, altså lige en anelse større end hvad forgængeren HTC One (4.7″) kunne diske op med.

I og med at forbrugerne har forlangt større og større skærme på mobiltelefonerne er der sikkert nogle derude der går med ønsker om at deres HTC One liiiiige havde en anelse større skærm, og især da mange andre topmodeller med samme specs har en skærm på 5 – 5.2″. Det satser vi på, at det snart er muligt at erhverve sig en aluminumsbelagt HTC M8 med en 5″ fuld HD skærm.

Herunder ses den formodede bagside af HTC M8 og det ser ud til (heldigvis) at HTC bibeholder unibody aluminiums designet som vi i vores test af HTC One var glade for.

htcm8

Kilde 

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email