Samsung Galaxy S6 bliver en ny begyndelse

thumb Samsung-logo

Ifølge en hjemmeside vil Samsung starte på en frisk med Galaxy S6. 

De fleste smartphone-producenter præsenterer èn gang om året deres flagskib og bygger så videre det næste års tid før de lancerer atter et nyt flagskib, oftest i samme serie som forgængeren.

Producenter som sony har valgt en anden vinkel, de lancerer nemlig (hidtil) et nyt flagskib to gange om året, og f.eks er der kun omkring 6 måneder imellem topmodeller som Sony Xperia Z2 og Sony Xperia Z3 / Xperia Z3 Compact.

I Samsungs tilfælde introducerer de også to topmodeller om året, dog ikke i samme serie som vi ser ved Sony.

Der er selvfølgelig tale om Samsungs “S” og “Note” serier, og da både Samsung Galaxy S5 og Samsung Galaxy Note 4 er blevet lanceret, har Samsung ikke flere flagskibe i ærmet for os i 2014.

Dette betyder at blikket nu bliver vendt imod deres næste store lancering, hvilket bliver Galaxy S6.

Ifølge hjemmesiden SamMobile, der via deres insider der arbejder for Samsung, mange gange har lækket informationer om kommende produkter vil Galaxy S6 være starten på noget nyt fra Samsungs side af, og de vil begynde helt fra scratch for at udvikle noget nyt og unikt.

 – Find den gemte service menu på Samsung Galaxy S5, Note 3, og S4

Forrige modeller som Galaxy S5 og Galaxy Note 4 gik under kodenavnene “Projekt K” og “Projekt T”, og da kodenavnet for den kommende Galaxy S6 er “Projekt Zero”, tyder noget på at der vil ske noget nyt da Samsung tidligere altid har brugt bogstaver i deres kodenavne.

SamMobile´s insider bekræfter da også dette overfor dem, dog er der ingen oplysninger om hvad Galaxy S6 vil indeholde af funktioner eller hvordan den kommer til at se ud.

 – Anmeldelse af Samsung Galaxy S 4

Et bud kunne være at Samsung skifter plastikdesignet ud med mere metal som både Galaxy Alpha og Galaxy Note 4 er iført, men på dette tidspunkt er alt blot spekulationer.

Samsung Galaxy S5 imponerede ikke verden som Samsung havde forventet, så med det i tanke giver alt dette ihvertfald mening, og siden de allerede har lanceret mobiler med metal på siderne, er jeg også af den overbevisning at deres plastikdesign er ved at være passè.

Husk:

Du kan holde dig opdateret ved at følge os på Facebook og Google +, ligesom at vi også er at finde på Twitter og Pinterest.

Vores videoer kan du se på Youtube og du kan hente vores app via Google Play.

Har du brug for hjælp til din smartphone, smartwatch eller tablet er du velkommen i Androidernes forum

Kilde 

Skriv kommentar
account_circle
email