Samsung Galaxy Note 4 kan købes i Danmark

thumb samsung-galaxy-note-4

Samsung Galaxy Note 4 kan fra i morgen erhverves i de danske butikker. 

Samsungs seneste tilføjelse i deres populære Note-serie, Galaxy Note 4, kan fra i morgen (den 7. november) erhverves i de danske butikker.

Samsung Galaxy Note 4 skal løfte tarven fra forgængeren, Galaxy Note 3, og der er forbedringer i form af skærmen der nu har en QHD opløsning (2550 x 1440) fordelt på 5.7″, S-Pennen er betydelig forbedret så både præcision og nøjagtighed er optimeret, ligesom at kameraet også er blevet opgraderet.

Som noget nyt kommer Galaxy Note 4 med en aluminiumsramme der tydeligt har forøget følelsen af kvalitet i forhold til forgængeren.

Under huden er der 3 GB RAM og 32 GB intern hukommelse, samt en Snapdragon 805 chip med en 2.7 GHz quadcore CPU og Adreno 420 GPU.

Der vil være Android 4.4.4 KitKat installeret fra start.

Ganske Som på Samsung Galaxy S5 er der fingeraftrykslæser og sensorer i form af både pulsmåler, stressmåler og UV sensor.

Galaxy Note 4 har en vejledende udsalgspris på 5.995 kroner og kommer i farverne “Charcoal Black”, “Frost White”, og “Bronze Gold” og vil altså være at finde i de danske butikker fra i morgen.

Vi er midt i vores anmeldelse af Galaxy Note 4 og regner med at have en test klar inden en uges tid.

Herunder kan du se hvordan du tager et screenshot på Galaxy Note 4.

Skriv kommentar
account_circle
email