Samsung Galaxy S5 specs er lækket

thumb Samsung-logo

Eldar Murtazin der før har været på forkant med ikke officielle produkter har via Twitter lækket de kommende specifikationer for Samsung Galaxy S4.

Der er kun 17 dage til at Samsung afholder Unpacked 1. del, og vi forventer at de der vil annoncere deres næste flagskib, nemlig Samsung Galaxy S5.

Som altid er en masse fuss omkring Samsungs lanceringer, og det sidste halve år har rygterne svirret på internettet om hvorvidt SGS5 ville få fingeraftrykslæser, sågar om den ville få iris-scanner, og hvilke specifikationer den i det hele taget vil være udstyret med.

For 3 uger siden skrev vi en artikel hvori en hjemmeside hævdede at de havde fået specs på SGS5 bekræftet, og det passer fint i tråd med hvad Eldar Murtazin har postet i en Twitterstatus for nogle dage siden.

Eldar Murtazin har i kraft af hans kontaker indenfor mobilverdenen før været ude med specs på ikke lancerede produkter, og der er ofte hold i det han skriver. Specifikationerne stemmer iøvrigt fint overens med dem samMobile postede for 3 uger siden, så here we go:

Specs på Galaxy S5:

  • 5.24″ Amoled skærm i UHD (2560 x 1440, ppi 560)
  • Batteri: 3.200 mAh
  • 3 GB RAM
  • 32/64 GB intern hukommelse (hvor er 16 GB? red)
  • Exynos 6 eller Snapdragon 805 chip
  • 3.2 MP kamera foran og 16 MP kamera bagpå

Der har derudover også gået rygter om at Samsung lancerer en version af SGS5 i metal og en version i plastik, hvoraf plastikudgaven selvfølgelig bliver billigere at erhverve sig.

Vi regner med at den vil være udstyret med Android 4.4 Kitkat fra starten.

 – Nyt patent viser måske SGS5/Note 4?

Bemærk venligst at intet endnu er officielt bekræftet fra Samsungs side, men overstående specifikationer virker ikke helt ude i hampen.

F.eks er batteriet blot en anelse større end hvad topmodeller som LG G2 og Sony Xperia Z1 kommer med, og noget større end hvad Galaxy S4 har, og da Samsung Galaxy Note 3 blev lanceret med 3 GB RAM må vi forvente at Samsung fortsætter i den dur.

Har du brug for hjælp til din Samsung mobil eller tablet er du velkommen i vores Samsung forum.

(3) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email