Se den danske pris på Sony Smartwatch 3 og Smartband Talk

thumb smartwatch-3

Se hvad Sony Smartwatch 3 og Smartband Talk kommer til at koste i Danmark.

Sony Smartwatch 3 og Smartband Talk blev lanceret i sidste uge side om side med Sony Xperia Z3, Xperia Z3 Compact og Z3 Tablet Compact, og vi får snart alle de nye produkter at se i Danmark.

 – Sony Xperia Z3, Z3 Compact, og Z3 Tablet Compact dansk pris og specs

Smartwatch 3 er fjerde generation af smarte ure fra Sony, men første generation der bliver lanceret med Android Wear der er en modificeret version af Android beregnet til håndledsgadgets mm.

Smartwatch har en 1.6″ LCD skærm, 512 Mb RAM, en 1.2 GHz processor og 4 GB intern hukommelse til musik. Desuden er det IP68 klassificeret, hvilket betyder at det er en tand mere modstandsdygtig overfor vand end Sony Smartwatch 2.

 – Anmeldelse af Sony Smartwatch 2

Der er indbygget kompas og GPS.

Michael Fahlen, Branch Office & National Account Manager ved Sony Mobile, skriver i en mail til AppsAndroid.dk at Sony Smartwatch 3 vil blive sat til salg i Danmark til en vejledende udsalgspris på 1699 kroner.

Note: har du, eller overvejer du et køb af Smartwatch 2, kan du med fordel læse verdens længste artikel om apps til sony Smartwatch 2 (vi har ikke kunne finde en artikel der var længere).

Herunder en promovideo for Smartwatch 3.

Anden generation af Sony´s Smartband, Smartband Talk, vil også snart kunne købes i Danmark, og forudbestiller du en Sony Xperia Z3 vil du få et Smartband Talk med i købet.

 – Sony Smartwatch 3 og Smartband Talk er lanceret

Med Smartband Talk på armen kan du  via en e-paper skærm holde styr på klokken mm, og da der både er mikrofon og højtaler kan du bruge Smartband Talk til telefonsamtaler, ligesom at du via stemmekommandoer kan administrere visse dele af den mobil der er forbundet til Smartband Talk via Bluetooth.

Ligesom Smartwatch 3 er Smartband Talk også en anelse mere modstandsdygtig overfor vand i forhold til forgængeren, og du behøver ikke at tage det af når du f.eks går i bad.

Smartband Talk vil i Danmark have en vejledende udsagspris på 1199 kroner.

Herunder en promovideo for Smartband Talk. 

Relaterede artikler:

 – Anmeldelse af Sony Xperia T3 

 – Anmeldelse af Sony Xperia Z2

 – Find den skjulte service-menu på Sony Xperia Z2, Z1, og Z

 – 12 tips til din Sony Xperia Z2 (video)

 – Hvordan tager man et screenshot på Sony Xperia Z1 Compact?

 – Få gratis ubegrænset plads til billeder med PlayMemories Online

(6) kommentarer
  1. sys pris er lie i overkanten men nu venter jeg på jeres anmeldelse af smartwatch 3 og så tager vi den derfra 🙂

  2. skal helt sikker ha både Xperia Z3 og Smartwatch 3 8) og jeg kan se at når Høy besvarer mails via sin mobil er det fra en Xperia Z2 og garanti at der snart står Xperia Z3 😛

    1. haha gid det var så vel 🙂 Tror jeg får svært ved at overbevise min bedre halvdel om at en ny mobil er vigtigere end en ny opvaskemaskine 🙂

  3. I tester vel begge gadgets ikk? ku nemt overveje smartwatch 3 men vil lige høre hvad i siger til det 🙂 har det lidt på den måde at når det er første gang Sony bruger wear vil jeg ikke punge ud med 1700 moneter uden at være sikker på at det duer.jeg har smartwatch 2 nu så det skal være godkendt inden jeg skifte det ud 😛

Skriv kommentar
account_circle
email