Få gratis ubegrænset plads til billeder med PlayMemories Online

thumb playmemories-online-sony

Med PlayMemories Online kan du synkronisere billeder imellem din PC, Mac, og smartphone og tablet ganske gratis.

Efterhånden har de fleste af os en cloudtjeneste, og flere af jer har sikkert ligesom mig, både masser af plads i Dropbox samt Google Drev.

Fordelen ved disse tjenester er at de kan indeholde alt lige fra dokumenter til billeder og videoer, men når alt kommer til alt er det nok de to sidstnævnte der optager det meste af af vores plads i skyen.

 – Sony lancerer “My Cloud” app (virker også på ikke Sony produkter)

Med en ny cloudtjeneste fra Sony der virker på alle Android enheder der kører Android 2.3 og derover, samt på Mac, PC, slipper du for at tænke på den økonomiske del hvis du har mange billeder, da Sony tilbyder gratis ubegrænset upload.

Du kan vælge at alle de billeder du tager på din smartphone skal uploades når der er WIFI tilgængeligt, og du kan også vælge at gøre det manuelt.

Screenshot2014-05-21-07-06-

Når en video eller et billede er blevet uploadet kan du med det samme tilgå billedet via de andre enheder hvor du benytter PlayMemories Online.

Hvor henter jeg PlayMemories Online?

Du kan hente PlayMemories Online til Android her, tilgå alle dine billeder og videoer via browseren på din PC her, og her kan du hente et gratis redigerings-program til Mac og PC hvormed du kan flette videoer sammen og meget mere.

Har du et BRAVIA-TV kan du tilgå PlayMemories derpå også.

Sony skriver at antallet af fotos der bliver uploadet via funktionen “All sync” er ubegrænset. Billederne bliver skaleret til 1920 pixels på langsiden.

Vil du have billeder uploadet i fuld størrelse er der 5 GB til rådighed til det.

Herunder er det brugerfladen set i en browser via PC.

Udklipuu

(2) kommentarer
  1. ubegrænset lagerplads, ja det har man så ikke når der kun er GB til foto :-(, jeg søger videre, og må nu flytte alle mine foto fra Sony 🙁
    for opgradering kan man åbenbart ikke

Skriv kommentar
account_circle
email