Sony Smartwatch 3 og Smartband Talk er lanceret

thumb smartwatch-3

Sony har fremvist Smartwatch 3 og Smartband Talk. 

Optakten til IFA 2014 er i fuld gang og vi har både set næste generation i Samsungs Note-serie, nemlig Samsung Galaxy Note 4, og Sony har lanceret Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact.

Der stopper det dog ikke for Sony´s vedkommende og side om side med de førnævnte smartphones har de også præsenteret Smartwatch 3 og Smartband Talk.

Smartwatch 3 er efterfølgeren til Smartwatch 2 og er selvom vi er på fjerde generation af smarte ure fra Sony, bliver Smartwatch 3 første generation af smarte ure med Android Wear (en modificeret version af Android tilpasset til gadgets) installeret istedet for deres egen brugerflade som vi kender fra de tidligere modeller.

Smartwatch 3 kommer med en 1.6″ LCD “transflective” skærm der øger synligheden i stærk sollys.

Bagsiden er i rustfrit stål, der er 512 MB RAM, 4 GB intern hukommelse (så du kan have musik liggende på enheden) og det hele bliver trukket af en 1.2 GHz processor.

Ganske som forgængeren er den støv og vandtæt (IP68), og der er sensorer til omgivende lys, kompas, samt GPS indbygget i Smartwatch 3.

Sony Smartwatch 3 lanceres i farverne sort og sport (limegrøn), og jeg kan næsten ikke vente med at prøve denne nye gadget af, især fordi at jeg i det daglige både bruger Smartwatch 2 og første generation af Sony Smartband 24/7.

Android Wear organiserer brugerens information og viser automatisk personligt
udformede anbefalinger. Det kan fx. være tips baseret på interesse, flyinformation,
vejrforandringer eller beskeder fra venner. Alt styres simpelt via stemme-kommandoer.
Smartwatch 3 udgør en større opgradering i sammenligning med forgængeren,
Smartwatch 2. Blandt andet er Smartwatch 3 udstyret med en 1,6″ 320×320 TFT LCD ”transflective” skærm, som øger synligheden i stærkt sollys. Bagsiden er udført i rustfrit stål, hvilket bidrager til en større luksusfornemmelse. Smartwatch 3 er også forsynet med den markedsledende vandtæthed fra Sony (IP68).

Den 4 GB store hukommelse gør uret brugbar som musikafspiller. Download din
spilleliste inden løbeturen, tilslut et par Bluetooth-høretelefoner og løb til din
yndlingsmusik. Smartwatch 3 kan også måle brugeraktiviteter via en række sensorer, accelerometer, kompas, Gyro og GPS.

Smartband Talk (se mere under billedet)

smartband-talk

Sammen med Sony Xperia Z2 lancerede Sony også deres første generation af Smartbands, og Smartband Talk er derfor anden generation af de smarte armbånd til den aktive.

 – Sony Smartband SWR10 – hvad kan det bruges til?

Ganske som ved Smartwatch 3 er Smartband Talk også forbedret på mange måder i forhold til forgængeren, og Smartband Talk har f.eks en en e-paper-skærm der giver dig informationer som klokken mm.

Via den indbyggede mikrofon og højtaler kan du bruge Smartband Talk til telefonsamtaler og via stemmekommandoer kan du kontrollere visse funktioner på den smartphone der er knyttet til dit Smartband Talk.  

Den indbyggede mikrofon samt højtalere betyder at SmartBand Talk kan benyttes til telefonsamtaler, hvilket er brugbart, når begge hænder er optaget, eller når telefonen er uden for rækkevidde. Ved at bruge stemmekommandoer kan brugeren styre visse dele af telefonens funktioner via SmartBand Talk.

Armbåndets forskellige sensorer måler brugerens aktiviteter og giver en oversigt over den daglige motion, uanset om det er gåture, løb eller klatring.
Ligesom Smartwatch 3 er SmartBand Talk helt vandtæt (IP68). 

(12) kommentarer
 1. aj manden får flip nu nu ska jeg til og plage ham om et smartwatch 3 haha 8) ingen dato for hvornår du får det til test Høy?

 2. er os selv flittig bruger af smartwatch 2 og hvis Høy sier go for det køber jeg 3 eren osse 8) men jeg ka jo læse at forfatteren bruger smartwatch 2 selv så jeg går ud fra at det betyder at han mener det er bedre end hvad samsung kan levere for ellers ville han ha brugt gear 2. smartband kan jeg ikk rigtig bruge til noet men fed nok ellers.

  1. Gear 2 virker kun med de nyere Samsung Galaxy telefoner og Høy bruger mig bekendt stadigvæk sin højtelskede Sony Z2, så… Det er kun Samsung Gear Live, der kan bruges til ikke-Samsung telefoner. Det er samme TFT skærm, bare i højere opløsning, hvis nogen skulle læse det med “opgradering” som at skærmen er en anden type end SW2. Den vil givetvis have bedre farvegengivelse (højere bit) hvilket vil være tiltrængt. Rodede lidt med Gear 2 da jeg var i land i Barcelona, og dens skærm er super meget flottere, men jeg holder mig fra Samsung telefoner, så desværre ikke en mulighed, men hvis de lavede en udgave (Gear 3) der også virker med andre fabrikanters mobiler, så er jeg game. Gear 2 var så lækkert at jeg et stykke tid overvejede at falde til patten og købe Note 4, indtil jeg kom på bedre tanker 😛 Spændende, men designet af SW3 er jeg ikke umiddelbart så pjattet med bedømt ud fra billederne. SW2 er IP57, SW3 IP68. Lad være med at tage et SW2 på i bad, selvsagt, men et meget tildampet badeværelse har også ødelagt nogles ure (uvist hvor godt deres klap var lukket og den bliver heller ikke tættere med tiden), så jeg lader mit ligge udenfor badeværelset, når jeg går i varmt bad, bare for at være på den sikre side.
   Se forskellen på IP her:
   http://userguide.sonymobile.com/referrer.php?region=ng&product=smartwatch-2-sw2#!Water-resistance—AccCA.html

   1. jo du har ret i at gear kun virker sammen med Sansungs mobiler det vidste jeg ikke. jeg passer os på med vand og mit smartwatch 2 sel om det er vandtæt for der er ik noget grund til at friste skæbne 8) mine venner sys jeg er pjattet men jeg vil heller vær pjattet og så have et ur der virker end omvendt 😛

 3. det ser sgu godt ud de der ure der men kan de det samme som gear 2 eller er det mer og mindre de samme funktions de har?

Skriv kommentar
account_circle
email